שאלה נחמדה לכולם!!

שאלה נחמדה לכולם!!

אילו שירים של פינק פלויד, הכי גורמים לכם לצמרמורת בגוף, לדמעות, לאקסטזה מוסיקלית,להרגשה עילאית של אושר,לשמחה פתאומית,להרגשה מדהימה אחרת?? מה שאתם רוצים אני מת לשמוע מה עוד אנשים אוהבים... אני חייב להעיד על עצמי, שזה תלוי במצבי הרוח שלי, למרות שיש שירים שכל פעם בכל מקום ושעה יכניסו אותי לאקסטזה!! shine on you crazy diamond כל החלקים, כן כן גם 6-9. money גורם לי לבכות בגלל הסולו של גילמור!! זה כאילו הוא צורחאת הנשמה שלו!!!!! high hopes great gig in the sky atom heart suite hey you. כמעט הכל בעצם, אבל יש סוגים. יש את הסוג הווטרסי thw wall-the trial comfortably num empty spaces זה מכניס אותי לאווירה של שנאה כלפי המון דברים ורצון להוציא את הכעס!!! יש את האקסטזות שבאות מהסולואים של גילמור כמו בmoney shin on ועוד רשימה ארוכה dogs pigs שם אני פשוט בוכה ומזיע מרוב התרגשות!!!! ויש קטעים שבהם אני פשוט מרגיש חביב על הבריות שמח ומאושר עם חיי וזה בדר"כ בשירים שבהם גילמור שר בקול הרח שלו... echoes.. כמעט כל הדיסק obscured by clouds fat old sun וחלק מהדיסק מור... וכמובן division bell. אלו הם שלושה סוגים שונים של רגשות שפינק פלויד גורמים לי בצורה חזקה ביותר... ואני אפילו לא הצלחתי לתאר את זה כמו שצריך... מה אני אגיד לכם אני פטפטן גדול... אבל לסיכום אני פשוט חולה עליהם!!!!!!!!

erezsh

New member
זה משתנה כל הזמן

ברוב השירים - אבל Shine On עומד איתן תמיד בצמרמורות שהוא מביא לי. השיר שהכי משמח אותי לאחרונה הוא San Tropez. ו Empty Spaces תמיד מרגיז גם אותי. וגם Another Brick 3. והכי מרגיע - Pillow Of Winds או Julia Dream או Wots' Uh the Deal

N a V e

New member
הפתיחות של פינק פלויד מעבירות

בי צמרמורות כל פעם מחדש. בעיקר Breath ו Comfortably Numb.

meandmeandme

New member
אחלה ../images/Emo9.gif

אני יעשה מין רשימה כזאת... כי ככה אני היום...
משמח: San Tropez, Bike מעציב: בערך כל פיינל קאט
וHey You וSet the controls מרגיע: Fat Old Sun, Echoes, Pillow of winds, Us and them ממריץ: One of these day, one of my turns מרגיז: The Trail מלהיב: ,Dogs, Sheep, Shine on, Atom Heart Mother מבלבל: See-Saw, Summer of 68 וזהו.
אחלה שירשור..

erezsh

New member
מוזר

דווקא Not Now John די ממריץ אותי. איך הוא יכול להעציב? ו Summer 68' באמת לא ברור, אבל יש בו אלמנטים מאוד מעודדים.

נימרודל

New member
בהחלט!

שאלה נחמדה, אך מסובכת: breath גורם לי לחשוב על החיים אל העצב השמחה הכל זה פשוט מרגש כמו כמו, כמו כל הדברים המרגשים שעוברים במהלך החים מעורבבים אחד בשני. time גורם לי לחשוב על כל הפיספוסים שיש בחיים כל הפאשלות כל מה שרציתי לעשות ופספסתי את ההזדמנות. כמו חיבוק ממשהו אחד, או כל מני תוכניות שאני מפחדת לפספס כל פעם שאני שומעת את זה זה אומר לי רק לחפש את ההזדמנויות ולא לעזוב אותן. זה דיי נותן לי כוח. echoes זה מרגש בגלל המוסיקה בעיקר נוגע בעצבים הכי עדינים של הרגשות שלי. ויש עוד המון באמת אבל אני עייפה.

מר חבוב

New member
טוב...

שירים שמעבירים בי צמרמורת - comfertbly numb, breath,shine, in the flesh שירים שאני סתם אוהב- hey u, brian damage, ecchos,wish זהו לילה טוב לכולם

pink floydror

New member
אז ככה..

בעיקרון, כל שיר שלהם עושה לי צמרמורת, אין שיר שלא עושה לי את זה. והסולו של is there anybodey out there משוט מעביר בי צמרמורת עמוקה, כמה שהוא הכי פשוט ובסיסי(מבחינת ניגון, לאלה מאיתנו שמנגנים על גיטרה
) ככה הוא קולע. brain damage\ eclipse גם כן מעבירים בי המון..:) ויש עוד מלא שירים שהייתי רוצה לכתוב עכשיו אבל אני שפוך..:))

FadiFloyd

New member
אין כמו "הדארק סייד"....

בגלל שאין כמו המילים של האלבום הזה... ווטרז פשוט ענק... המשפטים שהוא כותב מכניסים אותי לאווירה שאין לה תיאור . ווטרז יודע בדיוק מה שהוא רוצה ... ועושה את זה בגדול... במיוחד המילים של Run...rabbit run וגם השיר הטוב ביותר באלבום הוא כמובן TIME . השיר הזה גורם לי להזיע מרוב התרגשות... שיר עם תוכן טוב . ועל לחן אין מה לדבר . וגם על הסולו של גילמור אין מה לדבר

abarth

New member
השירים שהכי מרגשים אותי הם

fearless ו- seamus עם דגש על seamus בגלל הבלוזיות בבלתי נדלית שלו. מדהים.

אופיר 3

New member
wish u were here

מה צריך עוד להגיד? להקשיב לשיר,לשמוע את המילים המדהימות, ולהתמוגג.

avivs

New member
אני לא יודע מה אתכם אבל אני

מת על הקטע האחרון ב-DOGS תמיד מעביר בי איזה צמרמורת

ThePiper

New member
breathe...

אפשר שניה משהו לא של פינק פלויד? the rain song\led zeppelin אני מסוגלת לבכות כשאני שומעת אותו ונחזור לפינק פלויד: us and them the show must go on+waiting for the worms+stop

meandmeandme

New member
לא מזמן הגעתי למסקנה

שהמילים בדארק סייד, אולם לא בדיוק שטחיות, לא כאלה עמוקות. לדעתי רק באנימלס ואטרס הגיע לרמה אומנותית ממש בכתיבה.

שלי

בעיקרון, כמעט כל השירים (חוץ מהשטותיים, כמו bike נגיד...הם עושים אותי שמחה) גורמים לי לחוש משהו, השאלה מתי. אבל נראה לי שwish you were here הכי גורם לי לתחושות חזקות. הוא מרגש נורא.

למעלה