שאלה (ניש גיט)

meidos

New member
שאלה (ניש גיט)

שלום, תגידו, (בבקשה), ישדרך למנוע ב h10 מתקייה של שירים מסויימת מלהופיע בשאפל?, כי אם אני יעלה לנגן את הaudio book של הארי פוטר, אני לא ממש רוצה שזה יופיע לי בשאפל, וגם שהקבצים של הספר לא יופיעו ברשימה הרגילה אלא בכניסה לתיקיה של זה לחוד? תודה רבה
(כבר שמעתי, כן, שמעתי, את הפרק הראשון, אחלה ספר, שווה לקנות

weird dust

New member
לא אין אפשרות

יש לך או הכל או רק תיקיה. אתה יכול לשים את הספר בברווזר ואת השאר בבסיס הנתונים או להיפך וככה לא תהיה נגיעה.

meidos

New member
אה הא, תודה

ורגע, אפשר לעשות שאפל על תקייה ספציפית? וגם, יהיה לי ת'גרסא האמריקאית, אז איך אפשר להכניס קבצים לבורווז? הרי זה לא דיסקונקי. ולמה מחקת את התגובות על הדיסלקטיזים?

weird dust

New member
תשובות

לגירסה האמריקאית אין את הבראווז ואין לך מה לעשות, מצטער. (לא ידוע לי על משהו בלי הפירצה). וכן ניתן לעשות שאפל רק על תיקיה אחת. מחקתי כי זה היה לא חיוני ולא רציני שהיה צריך לשמור את זה.

meidos

New member
אין בכלל אפשרות של בורווז?

אין בכלל? בעסה, אוף, חשבתי שהיא קיימת פשוט שאפשר לאכסן עלייה רק שירים ותמונות., (קבצי טקסט עדיין אפשר, נכון?) והums, וההפיכה לאירופי (במדריך במאמרים) מחזיר את הבוארוז?, או שפשוט זה מזפזפ בין השירים כ-קובץ לא מוכר כזה? ואפשר להוסיף שירים לנגן בתוך תקיות? או שהוא (הנגן) קובע לבד? תוודע מראש. נ"ב, יש פה מישו שביצע את ההפיכה לצמיתות לאירופי?

weird dust

New member
זה לדעתי מחזיר

אני לא יודע עם ברווז קיים ויכול להיות שכן אבל אני לא יודע. אני חושב שהוא נועד יותר למחיקה של קבצים כמו הקטות וכ'ו. וכן זה הופך את הנגן לאירופאי נחות.

meidos

New member
אירופי נחות?

לא אומר לי משו ממש. אז זה לוקח לטעון 3 שניות במקום 2, לא נורא

weird dust

New member
לנגן לא לוקח כמה שניות להיפתח

הנגן לא פועל כמו האייפוד, האייפוד ישן לא סגור. מה שאומר שהוא מבזבז גם בטריה כשאתה לא נימצא. כאן לוקח קצת יותר מכמה שניות אם הנגן ריק או בעל מעט ג'יגה. כשיש 6 מלא מתארך הזמן. ואם הזמנתה 20 ג'יגה כשזה מלא הזמן גם מתארך. יכול להיות שאני טועה אבל ככה זה ב300 וזה פועל על אותו עיקרון ב10. ואל תצפה לתשובה בתוך שעה, אם זה עובר עמוד בסדר אבל לא בתוך שעה. אני מוחק באופן כללי הקפצות אם אני עונה עליהן, אז אל תפחדו. אם יש בהן תוכן אני לא מוחק.

ReshefG

New member
זה ברור, אבל מה שאני אומר, זה ש....

שזה שהנגן יהפוך לאיטי יותר לאחר שהוא הפך לאירופי, לא ממש מזיז לי, כי אני לא חושב שזה הגיוני שזמן הטעינה יוכפל, נכון?

weird dust

New member
לא יודע, לא בדקתי

אבל אצלי אני יודע שכשיש 30 ג'יגה של קבצים לוקח הרבה זמן לטעון חצי דקה עד דקה בערך.

weird dust

New member
אז לא תהיה לך הרבה בעיה

בכל מיקרה, הנגן שאני חושב שהוא הכי טוב מבחינת פתיחה מהירה הוא האייפוד. אבל יש לו בעיות אחרות.

meidos

New member
אני חשבתי הרבה זמן לפני שהזמנתי

ובדקתי כל אפשרות, והגעתי למסקנה שה- 10h הכי טוב, אבל זה מרגיז הרגישות לזעזועים, פשוט מרגיז. בעסה

meidos

New member
אוף, טכנולוגיה זה פאסה

לכל דבר יש חסרונות, אבל למה אין דבר בלי חסרונות שעולה מעט? אוף!!!! צריך להפטר מתכנולוגיה ולהמציא משו חדש (ראו בהודעה זו כהמלצה בלבד, ולא נהוג או רצוי לנהוג על פיה)

weird dust

New member
בקרוב הפלאש יהיה זול יותר

בתקופת הדיסקטים האהרד דיסק ניראה ככמעט בלי בעיות גדול יותר וגם קבוע ולא פגיע כשהוא במחשב. כיום אנחנו צריכים ניידות ואז יש בעיה שהפלאש יענה עליה.

meidos

New member
הפלאש זה יקר טילים

4 ג'יגה פלאש יעלה איזה 350 דולר לדעתי. מי מוכן לשלם כ"כ הרבה?

למעלה