שאלה ניתוח כיס מרה - למי שעבר- זקוקה לתמיכה

מרים47

New member
שאלה ניתוח כיס מרה - למי שעבר- זקוקה לתמיכה

שלום רב נמצאו לי אבנים בכיס המרה, לאחר כאבים . הוסבר לי שאין מנוס מניתוח מאוד חוששת ניתוח ראשון שלי, קראתי כאן כמה שעברו את זה .... הבנתי שאין מנוס והפנמתי את זה, עכשיו השאלה שלי באיזה ביה"ח לבצע את זה היות ואני גרה כרגע בשפלה- אמורה לבצע באסף הרופא כל חיי גרתי בת"א והכרתי את תה"ש או איכילוב מרגישה "מין בטחון " לביה"ח באיזור שגדלתי . האם יש כאן מישהו שעבר באסף הרופא לתת לי חוו"ד לגבי הביה"ח, הטיפול שם לא מחפשת שם של מנתח, מבחינתי כל המנתחים אותו דבר. וכולם בסדר. מקווה שהבנתם את שאלתי תודה

oudylan

New member
אני עברתי את הניתוח הזה לפני קצת יותר מחודש

אני גר באיזור הצפון כך שזה לא רלוונטי לגבי השאלה ששאלת, אבל אני מבקש להרגיע אותך מכמה סיבות: דבר ראשון אין הבדל בין בתי-החולים בכל אחד מהם עובדים צוותים רפואים שמשתדלים לעשות את המוטל עליהם על הצד הטוב ביותר. בטחי בהם ותראי שהכל יהיה בסדר. פרט לזה לגבי הצורך בניתוח, לא רק שאין מנוס ממנו כפי שאת כותבת אלא אלא שעדיף לעבור אותו ולהיות כבר מאחורי הסבל של כיס המרה. אני לא יודע אם החששות שלך זהות לחששות שהיו לי, אבל אני יכול לומר לך שגם עבורי זה היה ניתוח ראשון וגיליתי שחששותיי לא היו מוצדקות, אני מאמין שכך גם לגבי חששותיך. את מוזמנת לקרוא את הסיפור שכתבתי על כל התקופה הזו - "כיס מלא אבנים אבל לא כסף". אחרי הכל זה ניתוח דיי שכיח. כשתהיא ב"ה כבר מאחורי זה תנשמי לרווחה. בברכת בריאות שלמה והצלחה בניתוח !!

מרים47

New member
תודה לך ואכן ראיתי בפורום שכתבת על הסיפור שלך

זה דיי מחזק.

מרים47

New member
נשארה לי בעיה אחת של המאכלים

הרופא אמר לי , להתנזר משוקלד , ביצים, שומן כאשר אומרים שוקלד - האם כל דבר מתוק אסור , כמו שתיה מתוקה , עוגות , פירות , או רק רצוי השוקולד עצמו. האם ירקות לא מבושלים אפשרי. אשמח לקבל טיפים. תודה

oudylan

New member
לפני השיחרור שלי

מהאישפוז שהיה צריך להיות כבר למחרת, אבל העדפתי להישאר יומיים נוספים. דיברתי עם התזונאית של ביה"ח והיא אמרה לי שאני כעיקרון יכול לחזור לאכול רגיל, רק מה עליי להקפיד ולשים לב איך אני מעכל מאכלים שומניים. אני למזלי גם כך מקפיד על זה. לא נאמר לי שום דבר לגבי שוקולדים, אבל אני לא מרבה באכילתם כי אני סובל מבעית לקטוז (הקיבה שלי לא מפרק מוצרי חלב) וסכרת. מה שכן רצוי להקפיד על אי שתית משקאות מוגזים, במיוחד כמו קולה. לצערי לא השכלתי להקשיב לעצה הזו עוד כשסבלתי מאבנים בכליות (בעבר גם עברתי ריסוק אבנים), אבל גם לזה מצאתי פיתרון. היות ואני אוהב את הטעם של הקולה מצאתי שיש סוכריות ללא סוכר בטעם הזה, ואני לוקח אותם במקום.

למעלה