שאלה:ניתן להקפיא מים רתוחים לתמ"ל?

מאורית

New member
שאלה:ניתן להקפיא מים רתוחים לתמ"ל?

האם אפקט ההרתחה עדיין יעיל בהקפאה ולמשך כמה זמן? (פשוט כדי לקרר במהירות מים רותחים להכנת התמ"ל כשהקטנה צורחת ולא הספקתי להכין מראש !!!) תודה

ניתן לקרר מים רתוחים

אני לא רואה הבדל בקרור בטמפרטורת חדר, מקרר או מקפיא העיקר שהבקבוק סגור כל טוב

מאורית

New member
תודה . זקוקה בכל זאת להבהרה נוספת

למיטב ידיעתי ניתן לשמור מים רתוחים בקירור רק למשך 24 שעות , ואז יש להרתיח שוב. מכיוון שאני מתכוונת להקפיא קוביות קרח בשקיות אטומות המיועדות לכך- ואז להכניס אותן במקרה הצורך לתוך בקבוק עם מים רותחים - השאלה האם בהקפאה החוק הזה עדיין תקף? (שהרי אין סיכוי לחיידקים להתפתח בטמפרטורה שיש במקפיא - או שכן?) תודה מראש ושבוע טוב.

תחשבי איך גידלו אותנו

וגם שסטריליות יתר מתחילה קצת לשגע אותך תפעילי את ההגיון- כי עוד שנה כל ארגז החול בגינת המשחקים יהיו בתוך המעיים שלנו בהצלחה

מאורית

New member
צודק-מה שנכון נכון, אבל יש סיבות

לשאלתי: 1 - ביתי בת ה 3.5 חודשים בילתה שבועיים תמימים מחייה הקצרים בשניידר בגלל דם בצואה, והוחלט שיש לה רגישות לחלבון ולכן היא ניזונה מ"נוטראמיגן" 2. עד עכשיו אני רואה אצלה יציאות מלוות בנוזל מעט דמי והיא עוברת בדיקות צואה, ולכן אני כל כך נזהרת שהכל יהיה סטרילי.(מאוד לא אהבתי את הכורסא הנפתחת של שניידר

שבועיים בשניידר וכורסא לא נוחה

אני לא מאמין באשפוזים ארוכים אני נוהג לאבחן במרפאה אלרגיה לחלבון פרה ומעביר לנוטרמיגן בלי אשפוז ולכן צר לי שאושפזתם לשבועיים- כנראה המקרה לא היה כל כך קל גם אני לא אהבתי כמתמחה לנסות לישון בבית חולים... הריר וטיפות הדם יכולים לנבוע עדיין ממעט אלרגיה לחלבונים לא מפורקים סופית ולכך הרי גם סטריליות היתר לא ממש תסייע... בהצלחה אשמח לעזור אם

למעלה