שאלה (נראה לי קשה)

קצצץץ

New member
שאלה (נראה לי קשה)

כשקיבלתי את המכשיר שלי HP4150 היה בזה תוכנה בשם SpbServices היא היתה נותנת לי את מצב הבטריה של המכשיר בצורת פסים הכי למעלה במסך מעל השעון וההתחל כך שבכל מצב שהייתי נמצא במכשיר הייתי יודע מה מצב הבטריה וגם אם הייתי עושה softreset הוא היה נשאר פועל גם אחרי זה, אח``כ נתתי את המכשיר לחבר שיתקין לי בו כמה תוכנות חשובות והוא מחק לי את המכשיר והתקין את הכל מחדש עכשיו התוכנה הנ``ל לא נפתחת לבד רק אם אני מצביע עליו שיפתח הוא נפתח ומראה לי את מצב הבטריה אבל אם אני עושה softreset הוא נסגר ולא כמו שהיה לי קודם עכשיו השאלה שלי איך אני עושה שהוא יפתח לי מיד כשאני פותח את המכשיר באופן אוטומטי? ? ? (אני חושב שאם אני יעביר את התוכנה לקובץ מסוים או תיקיה מסוימת היא תיפתח לבד השאלה שלי לאן? או שיש איזה קובץ שמפנה לתוכנה הזו רק שאני לא יודע איך לחפש את הקובץ ההוא? אגב יש לי אפשרות להעביר קבצים מסוימים מהBACKUP הקודם...)

shuky1

New member
הנה הנה, קבל תוכנה יותר טובה שמציגה-->

את מה שאתה מבקש. יש לך אפשרות לשנות צבעים ורוחב הפס והכי חשוב היא חינמית. תלמד אותה ותהנה.

shuky1

New member
כך נראה פס החיווי אצלי.-->

ניתן כאמור לשנות צבעים ורקע ועובי.

קצצץץ

New member
מעולה תודה

והנה עכשיו תוכל לראות אותה גם אצלי ואגב גם הרקע בזכותך תודה

קצצץץ

New member
ואגב שידעו כולם התוכנה ניתנת להורדה

בעיברית. ועוד דבר שוקי, אני רואה שיש לך מכשיר עם תוכנות ``מענינות`` איזה עוד תוכנות אתה משתמש?

shuky1

New member
דווקא, אין לי הרבה תוכנות כי אני פחדן -->

מאחר ואני מאוד תלוי במכשיר לעבודתי כמאגר נתונים, אני ממש לא משתולל ומתקין כל דבר שזז. ככה נראה אצלי מסך התוכנות שיש לי. באם משהו נראה לך, תגיד.

Y. Welis

New member
ואגב power off, יש תוכנה חביבה בשם

pocket power manager, שמציבה 3 סמלים קטנים בתחתית המסך - כחול לכיבוי המסך, ירוק ל-soft reset ואדום לכיבוי מלא. חסכוני יותר מהסמל הקיים.

shuky1

New member
APMEMO , תוכנה המראה לך מסך ריק שניתן->

לכתוב משהו בכתב ידך ולתזמן שהמכשיר יצלצל והמסך שרצית יקפוץ ךתזכורת. התוכנה די אמינה ואינה חינמית. UI tweaker , היא תוכנה חינמית לשינוי הצבעים במסך הפתיחה ושל האותיות. תוכנה נחמדה, עם עוד כמה אפשרויות בנושא צבעים ושינויים.

קצצץץ

New member
אה.. הבנתי שיש לך כמה תוכנות יפות..

מאיפה אני יוכל להוריד את הUI tweaker? ואגב שלחתי לך מסר קיבלת את זה?

למעלה