שאלה נשית וקצת אישית

ornusha

New member
שאלה נשית וקצת אישית

יש למישהו מושג תוך כמה זמן לוקח למחזור לחזור אחרי טיפולים (אם בכלל)? אני יסביר: כדי שהכימותרפיה לא תפגע לי בפוריות עשו לי זריקות להפסקת הפעילות של השחלות (עם חומר שנקרא דקה-פפטין). הרופאה שלי אמרה לי שזה חומר חזק שנשאר בגוף אפילו לחודשיים-שלוש אחרי הזריקה. למישהי יש מושג....... תודה

גם אני

קיבלתי זריקה בשם זולדקס. שם אחר אבל עושה את אותה העבודה. מפסיק את כל הפעילות ההורמונלית. לוקח באמת חודשיים ככה עד שהגוף מתנקה מזה וקצת אחרי זה גם המחזור חוזר. צריך סבלנות. סופשבוע טוב גלי

ornusha

New member
../images/Emo51.gif ועוד משהו....

סליחה שאני חודרת לפרטיות שלך, ואל תרגישי שום חובה לענות, אני נורא יבין אם לא תעני. רציתי לדעת אם את זוכרת כמה זמן עבר בערך מהזריקה האחרונה שלך עד היום בו הופיע המחזור? ועוד שאלה אם לא אכפת לך: שהוא חוזר, אז זה כמו בהתחלה שזה לא סדיר והכל? תודה ושוב סליחה על החדירה....

מלמלה

New member
מה? גם אני רציתי לדעת את התשובה

אצלי בכל אופו מיד אחרי הזולדקס הראשון פסק המחזור - איזה כייף שנתיים בלי הוצאות על גלולות, טמפונים וכו' וחודשיים אחרי הזריקה האחרונה הוא חזר -(לפני 3 חודשים) לא סדיר בזמנים והרבה יותר מטריד אבל זה אמרו לי בגלל ההתקן ונוסף - במכבי יש החזר על אביזרים - אני הודעתי שאם לי אסור גלולות התקן זה אביזר אונקולוגי ואני רוצה החזרים והחזירו לי 100 ש"ח...

blg

New member
אגב החזרים ממכבי

לא מגיע חנו פאפ חינם אחרי שהיה לנו סרטן? (מה, לא הרווחנו ביושר?) ולמה הם שלחו לי הודעה שהזכאות שלי עומדת לפוג? (לתרופות חינם אני מניחה) מה לא "דפקו לי ת'בלוטת תריס לנצח? האלטרוקסין מעכשיו על חשבוני? מישהו יודע עם מי מדברים?

lital_helmer

New member
גם אני קיבלתי דקאפפטיל...

עברו בערך שלושה חודשים וקצת עד שהכל חזר להיות בדיוק כמו לפני. (אם אני זוכרת נכון...)

tsy

New member
וסת ושאלות אחרות

קודם כל לתרופה קוראים דהקקפטיל, והיא לא ניתנת רק במקרים של שימור פוריות בשל טיפולים כימותרפיים, היא ניתנת גם לנשים אשר עושות הרבה טיפולי פוריות לא מוצלחים ורוצים "לאפס" להן את הגוף. אצלי - ברגע שהפסקתי לקבל את הזריקה תוך 30 יום קיבלתי ווסת, שהייתה סדירה במשך ארבעה חודשים (כמו שעון שוויצרי) אח"כ פשוט נכנסתי להריון, ואחריו הכל חזר להיות תקין. אגב, לאי היו בעיות לפני ולדעתי הזריקה הזאת שיפרה את המצב לחלוטין.

למעלה