שאלה סופר חשובה!

shawn 1

New member
שאלה סופר חשובה!

אני הולך לקנות בשבוע הקרוב את הDVD הגרסה העברית של THE O C עונה מספר 1 (בעצם עונה אחת זה כול מה שיש..). רציתי רק לדעת דחוף, האם כדאי לי לקנות, כי אני עוד לא ראיתי תתכונית (חוץ מאיזה פרק או חצי פרק פעם).. ולמי שיש את הDVD הזה או למי שמכיר מה יש בו, מה התוספות שיש בו?? (ראיונות או קטעים חתוכים, משו כזה..). והאם יש בDVD הזה את 2 הפרקים המיוחדים ההם, של O C עם הפרקים המיוחדים ההם... של הראיונות של הצוות וזה....??? תודה מראש!!!

הדיוידי

אין בדיודי את 2 הספשיילים אבל יש: קטעים מהעונה השנייה.. לא שצריך אותם שיחה עם כמה בני נוער ממחוז אורנג' על החיים שם קטעים שנחתכו ולא שודרו שיחה עם המפיקה המוזיקלית שיחה על הליהוק של השחקנים אני קניתי וזה שווה את זה.. לדעתי כשאין מה לחראות בטלווזיה אני שמה את זה.. וזה ממש כיף!!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

לא ראית את התכנית ואתה כבר רץ לקנות את הDVD
אני אישית כמו שכל אחד בפורום הזה ימליץ לך לראות את זה כי לדעתי העונה הראשונה פשוט מדהימה והרבה יותר טובה מהעונה השנייה (ומה לעשות שרק מפרק 14 היא נהיית יפה עדיין יותר מחצי מהעונה הייתה מעצבנת), אבל לא כל אחד אוהב את התכנית הזאת וחבל סתם לבזבז כסף... חוץ מזה, יתחילו או שכבר התחילו בימים הקרובים שידורים חוזרים של העונה הראשונה בYES WEEKEND. ואם אין לך YES אז זה אמור להגיע עוד מעט לערוץ 10 וזה לפי מידע שהיה כאן בפורום. ואמרת שיש רק עונה אחת שזה מן הסתם לא נכון (שודרו 2 ובקרוב תתחיל ה3 בארה"ב). ואם אתה בכל זאת קונה כדי לך להשיג גם את פרק 1 בעונה השנייה שלדעתי הוא יותר פרק 28 בעונה הראשונה והוא חלק בלתי נפרד ממנה ואם תראה את סוף העונה ה1 אז תבין בעצמך למה זה ככה.

TheCharm

New member
נממ. לא כדאי לך לקנות

קודם כל, זה כרגע עולה 300 שקל, לטעמי קצת יותר מידי, ואני מציע לך אולי לחכות קצת שירד המחיר. חוץ מזה, התוספות נראות ממש משעממות ולא מעניינות, ובכלל זה לא כל כך שווה. היום גם אני רציתי לקנות את זה, הייתי במקרה פה בסביבה בחנות אחת, אבל ברגע שראיתי שאני צריך לשלם 300 שקל על בולשיט כזה, שמתי בחזרה את הDVD על המדף ועזבתי. יצא לך הרבה יותר זול לקנות קלטות ולהקליט את כל העונה. ככה אפילו תקבל את 2 פרקי הספיישל

invisiblegirl

New member
300 שקל??? ../images/Emo12.gif

לא נסחפו בכלל! בשביל משהו שאפשר להוריד באינטרנט זה מחיר מוגזם. גג מאה שקל. וואי אני מקווה שבאמת ישדרו כאן את פרקי הספיישל שוב ביס!

shawn 1

New member
אממממ....

דבר ראשון, שמעתי מלא דברים טובים על התוכנית ובגלל זה אני רוצה לקנות אותה.... ו300 שקל בשביל זה די קצת לעומת כול הדיסקים של כול העונות ב"חברים" שקניתי ..... ואני לא קונה את זה רק בשביל התוספות! התוספות זה רק בונוס... בשביל היופי.... וגם זה מזכרת התוכנית.."להזכר בימים הטובים..."! ח... אגב, לא הבנתי את מישו/מישי שרשמה שפרק 28 ופרק 1 של עונה 2 ביחד במארז הזה? מישו יכול להסביר לי.??? אבל עדיין שווה לקנות את זה..!! מישו יכול לצלם את הכריכה של זה??

invisiblegirl

New member
מממ

כמה עולה די וי די של חברים? אם לא מפריע לך לשלם סכום כזה אז סבבה. ברור שיותר כיף שיש די וי די עם תמונות והכל מסודר בתוכו, אני פשוט לא הייתי זורקת על זה 300 שקל.

shawn 1

New member
כול עונה 200 שקל, וקניתי מישראל

רק 4 עונות, וכול השאר, דודים קנו לי והביאו לי את זה מחו"ל....חלקם בחינם! ח!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

התכוונתי להגיד שהפרק הראשון של העונה השנייה הוא חלק בלתי נפרד (לדעתי) מהעונה הראשונה. קח דוגמא מחברים - בסוף כל עונה יש איזשהוא מצב מתח ואם אין לך את פרק ההמשך זה די מבאס. ושוב בנושא חברים, הDVD של חברים מצוייד בהרבה תוספות (לפחות בגרסה האמריקאית זה ככה אין לי מושג מה עשו בארץ) שבאמת שווה לראות, בניגוד לתוספות העלובות של ה-OC שלדעתי זה אשכרה בזבוז זמן לראות את זה...

POISEN G

New member
לך לדוגמא באמת לא שווה לקנות

אולי בגלל שכבר ראית את כל העונה הראשונה והתוספות אכן מי לא יודע מה... למישהו שראה בקושי פרק מהסדרה המדהימה זה כן שווה!

POISEN G

New member
ככה....

לדעתי העונה הראשונה של הסדרה מדהימה.... וזה הרבה שעות צפייה זאת דרך מצוינת להעביר את הזמן בכיף.... במיוחד ב3 שבועות שנשארו לחופש... אם יש לך חסכונות ואתה לא מאלו שמבזבזים אותם על בגדים או דיסקים של מוזיקה או משחקי מחשב, אז האוסי ללא ספק פיתרון מצויין ושלא תבינו אותי לא נכון, לא פתרון מצויין לבזבז את הכסף, אלא מתנה מצויינת לעצמך ולהעברת הזמן שנשאר, בקיצור בלי לחפור יותר מדי אני קניתי את המארז שנה שעברה באמריקה ב60 דולר (שזה לא רחוק מ300) ונהיניתי מכל רגע, זה היה גם כשראיתי רק את הפרק הראשון וישר טסתי לחו''ל וקניתי... קיצ' באמת שזה סופר כיף והצלחתי למכר את כל המשפחה שלי.... ועד היום אם משעמם לי אני צופה בפרקים.... שווה כל שקל, במיוחד אם ההורים משלמים..חחחחח

shawn 1

New member
אני ראיתי אכן רק קטע מהסדרה...

(שבו אבא של מישו נתפס בחניון מתנשק עם אחד אחר, והנער אחר היה אבוד! ממש היה PIST OFF! לא לרשום לי ספוילרים! אני שומר את עצמי לדיוידי!) ולא, אני לא קונה כול דבר... תאמת, אם אני קונה משו, זה רק מרצ'נדייז של סדרות. לדוגמא: קניתי גם ת2 פסקולים של חברים ופסקול של "וויל וגרייס"! ואם "מגרש ביתי" (המוסיקה) אני יאהב, אז אני אקנה אולי תפסקול... אותו דבר עם הOC.... אני רק רוצה לדעת בביטחון מושלם, שווה לקנות תעונה ה1 בDVD? שווים הפרקים והתוספות ?

shawn 1

New member
אגב

אחריי שאני אסיים את העונה, אני כזה, אסיים ב"המשך יבוא" מטורף, או מה??

shawn 1

New member
^ ^ ^ בלי ספוילרים בבקשה.. ^ ^ ^

איתי, חח, בבקשה לא לדבר על ספוילרים.... תמיד אני נדפק עם איזה אחד שבטעות שוכח ואומר בכול מקרה... אני רק מזהיר...

shawn 1

New member
סליחה על כול ההודעות..אבל...

מתוכנן על דיודי עונה 2 של OC בישראל?? והאם הפסקול של OC מעניין??

בטח שמתוכנן אבל הם לא ימכרו אותו

לפחות עד שתסתיים העונה השניה בארץ. שזה עוד 10 שבועות. ולגבי הפסקול- אתה מתכוון למוזיקה ?- אם כן, אז מאוד מאוד מאוד מאוד שווה !!!!!!!!

אשרת 1972

New member
תשכור את התקליטור הראשון בבלוקבסטר

ותחליט לבד, הוא מכיל 4 פרקים, אני לקחתי בבלוקבאסטר במבצע שנתנו את הדיסק הראשון חינם להכרות, הצצתי נפגעתי רכשתי את המארז ב 200 ש"ח והמשכתי וצפיתי בכל העונה השניה. לו יכולתי לרכוש את העונה השניה שטרם יצאה בדיוידי לא הייתי מתאמצת להשיג בדרכים חלופיות כי גם זמן שווה כסף .

shawn 1

New member
בקשר לאריזה/כריכה...

למי שיש את הסט שח OC, מישראל, יכול לצלם את הכריכה?? או אם יש לו איכשהו להראות איך נראית האריזה?? כי ,הנה תמונה>>>>>>, אפשר לראות את הבחור הזה,סת', על אחד הדיסקים, ככה זה גם בישראל?? התמונות שלהם מודפסות על הדיסקים??

shawn 1

New member
וגם,

כמה דיסקים באריזה? והאריזה בכלל, הסידור שלה מבפנים (אני לא יודע אם זה יכול להיות..) זה כמו אקורדיון כזה? שמכול צד יש דיסק? (ככה זה אצלי ב"חברים"..)

למעלה