שאלה סופר חשובה!

TheCharm

New member
תחפש בamazon את הDVD

של העונה הראשונה זאת אותה אריזה בדיוק רק בעברית. וזה לא אקורדיון, זה בא בעטיפות דקות כאלה. יש לך את עונה 3, 5 של חברים מהארץ? כזה (רק 6 דיסקים)

TheCharm

New member
לא

זה מארז העונה השנייה. תחפש את הראשון, הוא כתום

shawn 1

New member
כזה:

ככה זה ייראה בישראל?? זה יהיה ככה עם ההדפסים עליהם??על הדיסקים??

TheCharm

New member
בסך הכל, יש לך כמה צדדים בבחירה

300 זה מחיר מוגזם. אולי לא לך אבל הם סתם גנבים ולא משנה אם יש לך את הכסף או לא, אני לא חושב שאתה צריך לבזבז 300 שקל על זה כשבבוא הימים אפילו תוכל לקנות 2 מארזים שלמים של איזשהי סדרה. ובבוא הימי הזה יכול להיות תוך חודש אפילו. עכשיו, אתה גם ראיתי כמה קטעים מהסדרה, ואני מניח שראית טריילר או משהו כזה. בקיצור, משהו להצגה. אל תשכח שמה שנמצא להצגה זה תמיד רק הקטעים הטובים ביותר ולא הקטעים האמיתיים. ברצינות, עצה ממני, הייתי אומר תחכה עוד קצת. הסבלנות היא רק מזל. תראה אם אתה באמת אוהב את הסדרה, או באמת אוהב אותה כדי שתקנה את הDVD. ואפילו אם תחכה תוכל לקבל את זה במחיר זול יותר.

shawn 1

New member
אמממ......

אני לא ראיתי טריילרים, ראיתי פרק...טוב, כמעט פרק שלם... ובכלל, אני ממש לא בנאדם סבלני, התווכנתי לחכות, אבל אני לא יכול.... אני שופינג-הוליסט! אני מודה... וזה די קשה לי... מצטער... אבל לא נראה לי שלקנות תעונה הראשונה תהיה כזו החלטה רעה?? לאא.?? (לא מבחינת כסף..)

TheCharm

New member
איך שבא לך...

כמובן שזאת הבחירה שלך אחרי הכל אבל ברצינות אולי כדאי שלא תמהר להסיק דברים כי בסוף אתה תרגיש רע שקנית את זה אולי ולא יהיה הרבה דרך חזרה

POISEN G

New member
אני אומר שתקנה ותספק את היצר הזה

חחח... יאללה גו האד אתה יודע שאתה רוצה... אתה תצא אחרי הקניה הזו עם חיוך על הפנים לא משנה כמה יקר זה היה! סדרה מצוינת, ספציפית העונה הראשונה...וגם זה הרבה מאוד שעות צפייה...

POISEN G

New member
אה ועוד דבר

אני מציע לך לראות פרק כל יום וככה תסיים תסדרה בחודש.... אל תגזים ותראה 3 פרקים ביום ותסיים לראות בשבוע וחצי...חבל והעונה ה1 לא נגמרת במתח נוראי... היא מסתיימת יפה בסה''כ למרות שיש דברים לא סגורים שהשאירו לעלילת העונה השנייה

shawn 1

New member
ברור

ברור שיהיו דברים לא סגורים, חח, זה כול המתח... ואת העונה ה2 אני אראה כשתגיע לערוץ 10... ורוב הדברים שאני קונה אני דווקא מרגיש טוב איתם... חוץ מבורקס אחד שקניתי שבוע שעבר שגרם לי לכאבי בטן איומים!........אניווי! תודה על העזרה.. ממש תודה! אבל בבקשה, למי שיש את הסט, אני מת לדעת האם יש על הדיסקים הדפסים של הדמויות או לא.??
:-

POISEN G

New member
אני קניתי באמריקה כמו שאמרתי ו...

יש הדפסים של הדמויות.... דיסקים כאלו כתומים ואז עליהם הדמויות.. כל דיסק דמות אחרת...

shawn 1

New member
אני מקווה שככה יהיה גם בישראל!

כי לדוגמא בחברים, הם כוווללל ככךךך קמונות שהם שמים שמשני הצדדים של הדיסק פרקים!!! אזכשאמרת שיש 7 דיסקים בסט, הבנתי שזה לא יהיה ככה גם שם......

shawn 1

New member
זהו! התקשרתי והם שומרים לי את הסט!!

ו.... יש לי הודעה משמחת לכולם! ששאלתי (רק סתם) איזה עונות יש להם, הם אמרו לי עונה מס' 1, וששאלתי על עונה 2, אז ענו לי שהיא תהיה די בקרוב, רק אם לא יהיה עיכוב עם הסט שייצא בחו"ל!!

ayala65

New member
וואי נחמד.

אבל בתאכלס- עונה שנייה לא שווה לקנות על DVD. יותר מידי פרקים מיותרים.. ורק חצי עונה שמשתווה לעונה הראשונה.

shawn 1

New member
יכול להיות...כי זה די לא שווה לקנות

עונה 1 ולא לקנות תהמשך.... לא יודע....

ayala65

New member
זה לא שהעונה השנייה גרועה

זה נחמד לראות אותה והכל.. אבל להוציא 300 שקל על משהו "נחמד" זה לא שווה לפי דעתי. אבל כל אחד והשיקולים הכלכלים שלו.

למעלה