שאלה סופר חשובה.

שאלה סופר חשובה.

שלום לכולם, שמי ניב ואני גר בחלום ראשון. כידוע,בשכונב שלי יש מגרש כדורסל. היום היחיד בוא אני וחבריי יכולים ממש לשחק ברצינות כדורסל ולהינות מהמגרש הוא יום שישי, שאר ימי השבוע אנחנו עסוקים בלימודים, מבחנים, הכנות לבגרויות וכו'... אך מסתבר שיש שכן שרוצה להפריע לנו, אותו שכן מתלונן כל הזמן נגדנו בפיקוח העיורני על כך שאנחנו עושים לו רעש(אגב, הלכנו לבניין שלו ולא שומעים כלום!!), שבתגובה באים למגרש ופשוט מעיפים אותנו. זה נמשך כבר זמן רב ואי אפשר שבגלל שכן אחד כמה ילדים יפסיקו לשחק בגלל שכן אחד. מה אנחנו צריכים לעשות?! ללכת ללשכה פתוחה -הלכנו, לא ממש התייחסו אלינו. אשמח להצעות..

אז ככה..

ניסינו להגיע עם השכן להסכם, אך הוא פשוט טרק לנו את הדלת בפרצוף אחרי שיחה של 5 ד'. לעבור מגרש?! כל המגרשים באיזור שלנו תפוסים בשעת האלה וזה המגרש היחיד שהוא"שלנו"שרק אנחנו משחקים בו.. אולי שהמשטרה פשוט לא תעיף אותנו?? אז מה קרה אם השכן מתלונן? לפי מה שביררנו,הוא מתלונן על כל דבר

סבינה89

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif

אני בטוחה שלסימבה יש הרבה מה לומר בעניין...

cobainos

New member
אני אגיד לך למה המצב רע

אותו שכן כנראה משועמם וקטנוני ומחפש להתלונן... עכשיו המשטרה והחברים שלהם עם הכובעי שריף המצחיקים לא יכולים לטפל בשום פשע שהוא בדרגת בינוני ומעלה אבל ב"פשע נתעב" כמו משחק כדורסל בשישי אח"צ של כמה חבר'ה צעירים אין להם בעיה כי זה קל והם בכל זאת רוצים להראות שהם עושים משהו. לנו (לי, לאדון סימבה ולחברים שלנו) הייתה בעיה כזאת עם מגרש הכדורגל בידלין ופשוט עברנו למגרש אחר. ככה זה=\

אני סימבה:)

שמע אחי, הבעיה שלך זאת בעיה די נפוצה שהתחילה פחות או יותר בשנה האחרונה בראשון לציון, עיר שהמאפיונר מס' 1 שולט בה ביחד עם המאפיה החביבה עם המכוניות הלוהטות והשריפים הקטנים שהוא קיבץ סביבו, ולא נשכח את היכל התרבות ע"ש מאיר ניצן שנקרא על שמו לפני סיום הקדנציה שלו, נקרא על שמו בשמו, והוא לא מת ולא סיים את הקדנציה אני אחזור ואדגיש שוב פעם. קיצר לפני כשנה, שנה וחצי, הוציאו חוק עזר עירוני, חוק שאינו דורש חקיקה בכנסת שתיכנס לספר החוקים של מדינת ישראל, אלא חוק עזר שרשות מקומית, מועצה, מחוקקת כדי להשליט סדר בתחום האזור שלה. מה שחוקק הוא שלא משנה באיזה שעה (לא רק בין 14:00-16:00), בכל שעה שהיא בימים שישי ושבת לא יורשה לשחק בכל תחום מגרש שלידו קיים בניין מגורים... ומה שקורה שאם יש בניין במרחק 100או 200 מ' אני לא זוכר מה החוק אומר, ויש שכן שרוצה לאכוף את החוק ולהתלונן אז הסיירים, מחוייבים ליישם זאת, ואם לא תעשה כך, הם ירשמו דו"ח שתיאלץ לשלם ותעשיר את כיסו של מאיר ניצן ופמיילתו... אם יש בידך המוטיבציה הראוייה, ותלך בכל העיר באזורים שמשחקים בהם, בבתי ספר, ותאסוף חתימות עם שמות ומס' הסלולרי.. ותשיג נניח 5000 או 10 אלף חתימות נראה לי שנוכל להגיש את זה וזה יזיז משהו, עד אז לא נראה לי ותיאלץ להסתפק במקומות שבהם הכדורסל או הכדורגל לא מפריע לאף אחד בימי שישי ושבת ... ביזיון, אבל זה מה יש. וכמו שקובינוס אמר, היה לנו סיפור מלחמה שהפסדנו בו בביצפר ידלין, בנתיים מצאנו מגרשים יותר טובים לשחק בהם, אני לא מספר את מיקום המגרשים מסיבות מובנות מאליו, הסודיות שומרת על מקומנו ולא מושכת אנשים נוספים.... בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחההה ונשמח לשמוע אם יהיו התפתחויות בנושא...

למעלה