שאלה סוציומאטית - רק על עצמי

שאלה סוציומאטית - רק על עצמי

בסוף החודש אני בת 40. בת 40, משהו כזה מיוחד ועגול. היו תוכניות שכנראה לא יצאו לפועל כרגע. זוכרות את ההתיעצות על המסעדה עם החברים, כרגע לא בר מימוש בכל מקרה. חשבתי באותו היום לא ללכת לעבוד. איך ניתן עוד לעשות לי את היום מיוחד בלי הוצאות גדולות מידי?

עמית@

New member
בשביל זה הפורום פה, רק על עצמך..

קודם כל תארגני לך יום חופשי, בלי ילדות, בלי עבודה. שנית - ארוחת בוקר בבית קפה נינוח, לבד, עם ספר טוב וזמן לבהייה. אישית - הייתי נוסעת למקום שקט עם מים (אורזת לי סלסלת פיקניק, מזמינה גם את האיש, יש לא מעט מקומות שווים באמצע השבוע בסביבה שלכם) שלישית - אחרי הכל הייתי עושה אמבטיה, וצוללת לשינה רביעית- בערב ארוחה במסעדה או סרט, לבד או עם האיש/חברות - לאו דווקא משהו יקר, היציאה מהשיגרה היא העיקר... מזל טוב.

להזמין את האיש באמצע היום - לא ישים

הוא לא יכול לצאת מהעבודה. מסעדה עם האיש בלי הבנות גם לא ישים - אין בייביסיטר והקטנה עדיין יונקת ונרדמת רק איתי. בית קפה לבד נשמע נחמד, לישון (כמה שאני צריכה את זה). רעיונות לסלסלת פיקניק (בלי הסלסלה - אין לי), מה שמים בפנים.

עמית@

New member
כמה אופציות, לחמניות קלות (אני אמצא

לך מתכון) גבינות שוות ויין (יש לך מרווח עד ההנקה הבאה..) אפשר גם קיש שווה שכיף לאכול פושר ועוגה (פאי אישי) איפה האיש עובד? אי אפשר לצאת לצהריים?

אם אני אכין הכל, ייגמר לי היום.

האיש עובד כמנהל מחסן במפעל ולא מאמינה שהוא יוכל לצאת, הוא בעומס נוראי, הסיכוי שייתפנה לקחת את הבנות בבוקר ואחה"צ קלוש ביותר.

עמית נתנה יופי של רעיונות

מה התקציב? אני הייתי מתפנקת במיטה עם ספר טוב. או יושבת באיזה פינה שקטה עם נוף,עם סלסילת טעימימים וכנ"ל ספר טוב.

אמברון

New member
../images/Emo45.gif

אולי זה עניין של אופי, אבל כל כך חשוב להיות גם קצת לבד. מה התקציב שלך? רעיון בית הקפה או הפיקניק נשמע לי קסום (ואצלכם באזור יש כל כך הרבה מקומות קסומים לפקנק בהם בכיף). ואם אין לך בעיה עם לבד, אני יכולה להמליץ לך על חופש קצר (לילה אחד) בצימר נחמד. זה מחולל פלאים לאנרגיה, לעייפות, לשגרה וליומיום (מניסיון!). מה עם איזה מסאז' נעים או טיפול פנים? תהני ותפרגני קצת לעצמך. מגיע לך

אני חושבת,שזה כרוך בשינוי מחשבתי

לבד זה כיף,זה טוב וזה נעים. זו הזדמנות בשבילך לעשות מה שעושה לך טוב. (מצליחה לקרא בין השורות שאת מרגישה שזה בעסה הלבד,אלא שזה לבד ש"מוענק" לך ע"י האנשים שאוהבים אותך.)

סתם נראה לי מוזר לשבת לבד באיזה

מקום לאכול אולשתות, לא שלא עשיתי את זה כשלמדתי בת"א. אבל כאן מכירים אנשים, אמצע היום, לא יודעת, הרגשה מוזרה.

rnati

New member
יש משפט שאומר

(וזה לא ציטוט מדוייק, לצערי) לפעמים איש בודד בספסל הוא מישהוא שסופסוף מצא קצת שקט לעצמו. לפעמים זה כל מה שאנחנו צריכים. קצת זמן לעשות מה שאנחנו רוצות, לנקות את הראש ולעכל כל מה שעובר עלינו באוטוסטרדת החיים

נעצבת

New member
אני נכנסת כדי לספר לך מה עשיתי

ביום הולדתי ה-40, לספר לכולכן, היה לי המון שנים ידיד טוב טוב טוב, שנינו מאוד נמשכנו אחד לשני, משיכה שמעולם לא נתממשה. יום לפני יום ההולדת התקשרתי אליו אחרי המון זמן שלא דיברנו ואמרתי לו, שאני רוצה לבחור לי מתנת יום הולדת 40 (נורא דראמתי)והוא הבחירה שלי! הוא הגיע למחרת למקום שבו קבענו, עם ספר שקנה לי מתנה "למאטיס יש את השמש בבטן" ישבנו שתי דקות והיתה כזו התנפלות היסטרית אחד על השנייה, פשוט מושלם, כאילו משהו שסוף סוף קרה עם לגיטימצית הגיל ונסיבות החיים, שנינו נשואים עם ילדים............ נפרדנו אחרי 3 שעות, אני קניתי לי קפה הפוך, ירדתי לים לבדי, ובלעתי את הספר בשקיקה רבה, נהניתי כמו שבחיים לא נהניתי. אתן הראשונות שאני משתפת אותן בסוד הזה, כמובן זה לא בא כהמלצה לבעלת יום ההולדת, אבל אני חייבת לומר, זו היתה הבחירה שלי,זה היה מרגש מאוד, זה ירד איתי לקבר, וזה לא חזר ולא יחזור על עצמו לעולם!

משוש30

New member
ואו ../images/Emo12.gif

ומה קרה אחר כך? אתם בקשר מאז? כלומר הצלחתם לשמור על "ידידות" או שזה נהרס?

נעצבת

New member
לא, אנחנו ממש לא בקשר, הידידות?

חסרה לי מאוד, אבל אני מבינה שזה זיוף להפגש "על כוס קפה" אז החלטנו להשאיר את זה כחוויה חד פעמית, יותר נכון אני החלטתי, כי הוא היה רוצה אחרת, זה נשמע אולי מצחיק, אבל מעולם לא בגדתי, לא בבעלי, לא בחברים שהיו לי, ואני מבינה לאט לאט ששתי מערכות יחסים זה משהו שאני לא יעמוד בו לעולם.

משוש30

New member
מסובך מה? איבדת ידידות טובה וחבל

מצד שני לפחות היה לך סקס טוב (אני זוכרת שבבית זה לא להיט) דרך אגב יש שיפור כלשהו בבית?

רות י

New member
שייייווווו. זה בטח היה דורש ממני

קופרודוקציה מטורפת - להוריד שיערות מכל הגוף, להוריד במשקל, להיראות במיטבי, וגם ליזום ולתכנן הכל, ולהסתיר מהבעל ומכולם. כל הכבוד לך על היכולת והעצבים החזקים!

למעלה