שאלה|סטיקרים

שאלה|סטיקרים

היי, אני רוצה לעשות סטיקרים לטאג שלי (או אותיות בלון עם הניק וכו') אבל יש לי 3 שאלות: 1.אני גר ברעננה ורציתי לדעת אם יש איזשהו מקום לקנות בו את המדבקות. 2. יש אפשרות לייצר אותן בלי לכתוב על איזה 100000000000 מדבקות את הניק עם טושים? 3. צריך סוג מיוחד של מדבקות? כי אני מצאתי הכי גדול 170X100

THE GRAFFITER

New member
איפה

אתה לומד? וכל הקטע זה לעשות את זה לבד..... ב"אותיות בלון".... אתה מתכוון לט'רואואפ, כה? וטכנית אם אתה עצלן אתה יכול לעשות את הציור הראשוני ואז ללכת למפעל ולהדפיס סטיקרים כמו אלה שמדפיסים את רבי נחמן ותן חיוך הכל לטובה ועוד שיטים אחרים. ואתה יכול להשתמש בנייר מדבקה בגודל של A4, מהאופיס דיפו אם אני לא טועה, או בנייר טפט. תם ונשלם טקס יום הזיכרון

אני עושה את זה לבד

אבל נגיד ברחוב הראשי שלנו אין לי זמן לעשות את זה (אני לא בא בלילה :D) אז אני יכול פשוט לבוא-טאח להדביק ולרוץ.. ואני לומד בברטוב כיתה ו' חח קטן

THE GRAFFITER

New member
אתה

צוחק עלי ילד?!Q@# כל הקטע זה להכין את המדבקות בבית, ואז להדביק! אתה לא הולך ברחוב, שם מדבקה ומתחיל לצייר עליה............................... -_-

תגיד אתה טמבל?

אני יודע!! אני פשוט שאלתי אם יש סוג מיוחד של מדבקות מאיפה הבאת שאני חושב את זה?

seil1

New member
הוא הביא את זה מזה

שאמרת שברחוב הראשי אין לך זמן לעשות את זה ושאתה רוצה ישר להדביק ולרוץ............לפי מה שאמרת היה ברור שאתה רוצה לצייר על מדבקה ברחוב עצמו..

למעלה