שאלה - סיור בת"א + מסעדה

שאלה - סיור בת"א + מסעדה

מה נשמע? סליחה שקצת נעלמתי (לחץ היסטרי בעבודה!) רוצה להתייעץ איתכן: אנחנו עושים לאמא שלי יום הולדת וחשבנו על סיור בת"א (משהו בסגנון שדרות רוטשילד וכאלה). אנחנו רוצים סיור מודרך. למישהי מכן יש מדריך שהיא מכירה ויודעת שהוא טוב? ואחר כך רצינו ללכת למסעדה. זו צריכה להיות מסעדה בת"א או צפון ת"א, לא יקרה מדי. לא חייבים חדר פרטי, ולא מסעדת בשרים. יש רעיונות?

סיגל2

New member
לגבי סיורים מודרכים בתל אביב

יש סיורים מודרכים של מדריכי החברה להגנת הטבע, אפשר אם אני לא טועה לראות תוכניות שלהם בעכבר העיר או בחוברת של החברה להגנת הטבע. הסיורים הם כמובן בקבוצות ולא פרטיים (האם זה הכרחי שזה יהיה סיור פרטי?). לגבי מסעדה אני אחשוב ואחזור אלייך במידה ויהיה לי רעיון.

אתי@

New member
לגבי סיורים

תבדקי באתר של עיריית ת"א, פעם ראיתי שם סיורים מודרכים לקבוצות, בעקבות ספרים מסוימים, בעקבות סופרים, בעקבות אוכל, ועוד. לגבי מסעדות... איטלקיות נחמדות - מזאלונה, בליני. לילית - חלבית כשרה ומעולה. לא טוסטים וכאלה, אוכל גורמה משגע, אבל קצת יקר. ין-יאנג - הסינית של אהרוני - לטעמי נהדרת. בינימינה - מסכדת בשרים מעושנים ופטריות.

אולי מזאלונה

אכלנו שם לא מזמן. היא היתה טובה. איפה זה ין-יאנג של אהרוני ומה המחירים? הסתכלנו באמת באתר של עירית ת"א, וזה מה שנראה עכשיו הכי אטרקטיבי. אבל הייתי שמחה אם הייתי יודעת מה טיבו של המדריך/סיור. אין הכרח שזה יהיה סיור פרטי

אתי@

New member
אף פעם לא הייתי בסיור מהסוג הזה

כך שאני לא ממש יכולה לתת פרטים. לגבי הסינית של אהרוני - היא נמצאת ברחוב רוטשילד. המחירים לפני שנתיים היו סבירים מאוד. לא מהזולים, אבל בהחלט לא מהיקרים.

סיור

דודה שלי הזמינה אותי לסיור תבלינים בשווקים בתל-אביב (אני לא זוכרת מי אירגן, אבל אני יכולה לבדוק), עדיין לא הייתי, אבל בת-דודה שלי היתה ואהבה. זה יכול להיות גם משהו כזה? לגבי מסעדה, אני ממליצה על קימל, היא נמצאת מאחורי כל-בו שלום, יותר יקרה ממזאלונה, יש בה גם בשרים וגפ דגים. האוכל לא כשר ואני מגדירה אותו כ"מיוחד" אני גם מציעה לך לעיין בעכבר העיר, יש סיורים גם של גופים פרטיים ולא רק של העיריה

ayush

New member
עירית, תנסי באתר של קשת - בתוכנית

של קושניר בקישור המצורף. יש שם תוכנית על ת"א ומצורף מס´ טלפון של חברה שעושה סיורים מאורגנים בתל אביב. תהנו

אמיקה

New member
מסלול התפוז!

יש בכל העיר סימונים של מסלול התפוז, ולפחות תחנה אחת עוברת ברח´ גורדון בת"א (לי הדית - כל הזמן רואים קבוצות ), תבדקי בעירייה על מסלול התפוז. מסעדה כדאי לבחור לפי איפה שמסתיים המסלול לא? יש מסעדה חדשה נהדרת שהיינו בה בפלורנטין - אל פאסו, איטלקית מקסימה!! מסעדת דגים שאנחנו אוהבים - ג´אקו, ליד כל-בו שלום. סושיות - ברח´ רוטשילד, הכי טובה נקראת "סושידו" - גם לא סוף העולם במחירים. יש את קימל הותיקה והטובה יש את שמוליק כהן שהתלהבתי ממנה ביהודיות,ברח´ הרצל (וגם "בתיה" בדיזנגוף פינת ארלוזרוב) בשרים - וויט הול במאפו (?) או מנדלה יש המון... תני כיווןמ בחינת מקום לא לעבוד קשה מדי
בב"ח
יש המון מסעדות טובות בעיר-ללא-חניה, תגידי פחות או יותר איפה..

אולי אתן יכולות להרחיב

על קימל, יין יאנג ואיל פאצו. עדיף מסעדות באזור שדרות רוטשילד, כי שם יהיה הסיור

אתי@

New member
לגבי יין-יאנג וקימל

יין-יאנג - אוכל סיני. קימל - אוכל צרפתי כפרי כהגדרתם. מנות מצוינות של בשרים ודגים, קינוחים משגעים. לא זול אבל מצוין. חובה להזמין מקום מראש.

למעלה