שאלה - ספונרשיפ מתוך קנדה

Angel45

New member
שאלה - ספונרשיפ מתוך קנדה

תראו איך הזמן הופך לחסר משמעות בקנדה באוגוסט 2007 קיבלנו מכתב מהאימיגריישן שעד ל מאי 2009 לא ידונו בתיק (הגשנו ב פברואר 2007) אתמול במפתיע מאוד קיבלנו זימון לראיון בקלגרי לחודש יוני הקרוב. האם למי שעבר את הספונסרשיפ מתוך קנדה יש חוויות לשתף מכזה אירוע מרעיש ? תודה רבה וחג עצמאות שמח

amirshuval

New member
אנג'ל

האם זה ראיון לבדיקת רקע/ביטחון,או למטרת בדיקת הקשר?אם זה ראיון לבדיקת הקשר תתכונני לזה בצורה רצינית,זה לא צחוק.האם הגשת שפע הוכחות לאמיתות הקשר יחד עם הבקשה?לפעמים כשמדובר בספונסרשיפ בתוך קנדה יזמנו לראיון על דברים שבספונסרשיפ מחוץ לקנדה לא יזמנו.הייתי מציע שתבקשי העתק של תדפיס תיק הבקשה בהקדם האפשרי כדי להערך לראיון בהתאם.

Angel45

New member
אמיר

אצטט את 2 השורות הראשונות של המכתב An interview has been scheduled for you and your spouse at the Citizenship and Immigration in Calgary Alberta,to determine whether you meet the requirements of permanent resident status as a member of spouse or common-law partner in Canada Class בהמשך יש בקשה עם פירוט מלא, להביא את כל המסמכים המקוריים אשר את ההעתק שלהם שלחנו בפברואר 2006 מה זה אומר בין השורות? תודה

amirshuval

New member
צרי איתי קשר

לכי לאתר שלי ותמצאי את כל פרטי הקשר.אני אתן לך כמה טיפים לראיון.

למעלה