שאלה/סקר - כנסו : ... איזה סרט יותר אהבתם ? 1-ג'יפרס קריפס 1 2-ג'יפרס קריפס 2 אני יותר את הראשון...
K kobiboy17 New member 16/8/04 #1 שאלה/סקר - כנסו : ...../images/Emo129.gif איזה סרט יותר אהבתם ? 1-ג'יפרס קריפס 1 2-ג'יפרס קריפס 2 אני יותר את הראשון...
שאלה/סקר - כנסו : ...../images/Emo129.gif איזה סרט יותר אהבתם ? 1-ג'יפרס קריפס 1 2-ג'יפרס קריפס 2 אני יותר את הראשון...
M milkshakit New member 16/8/04 #4 ממש לא......./images/Emo58.gif אני אהבתי את שניהם, אבל זה עניין של דעה בלבד. בסרט השני מסופר על חבורת צעירים שנוסעים באוטובוס של הבית ספר משהו כזה לא ממש זוכרת...ואז האוטובוס נתקע בדרך, והיצור מתחיל לתקוף אותם.
ממש לא......./images/Emo58.gif אני אהבתי את שניהם, אבל זה עניין של דעה בלבד. בסרט השני מסופר על חבורת צעירים שנוסעים באוטובוס של הבית ספר משהו כזה לא ממש זוכרת...ואז האוטובוס נתקע בדרך, והיצור מתחיל לתקוף אותם.
K kfir number 1 New member 17/8/04 #12 ... אני עם אבישי לא זה ולא זה במיוחד לא הראשון ששודר בערוץ הסרטים!
א אנזימים New member 16/8/04 #9 לא ראיתי את השני הראשון הוא בזבוז של זמן אז לא טרחתי לראות את השני על מה מסופר?
D DAN1EL New member 16/8/04 #11 גם אני לא ראיתי את השני. אני גם לא מתכוון לרוץ לראות אותו, כי לא השתגעתי על הראשון. התחיל יפה, המשיך רע. אם יצא לי לראות פעם, אני אגיד מה אהבתי יותר.
גם אני לא ראיתי את השני. אני גם לא מתכוון לרוץ לראות אותו, כי לא השתגעתי על הראשון. התחיל יפה, המשיך רע. אם יצא לי לראות פעם, אני אגיד מה אהבתי יותר.