שאלה/סקר/מה שלא תרצו..

שאלה/סקר/מה שלא תרצו..

מתי לאחרונה צעקתם 'טעטע'??? דרך אגב, אתם יודעים עם מי דיברתי היום בטלפון??? עם הודיה מסוף הדרך! איזה התרגשות! חחח... סתם...

-בעזרתך אבא-

מתי היתה הפעם האחרונה??? אה... ביום רביעי, לפני המבחן באנגלית, עמדתי על השולחן של המורה וצעקתי: "טעטעעעעעע, I DON'T KNOW" המילים היחידות שאני יודעת באנגלית (אם ככה אומרים...) חחח... (לא משנה שהמורה כמעט ראתה שעליתי לה על השולחן...

chagiti

New member
אף פעם וגם לא נראה שאיי פעם אני..

יגיד את זה.......

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!

בעיקרון במחנה כל הזמן הייתי צועקת טאטעעע ואז כולם היו יודעים שאני מגיעה...חחח... וגם שאני ועוד מישו במחנה חזרנו אחורה חצי מסלול כדי ללות 2 בנות שהייבשו ואז חזרנו ת'מסלול שוב (זה היה דווקא כיף כי אני אוהבת טיוליםםם) ואז לא ידענו איפה החבר'ה שלנו והןם אמרו לנו שהם מחכים לנו אז החלטנו שכל 3 דקות אני יצעק טאטע ואם הם קרובים אלינו והם ישמעו הם ישר ידעו שאנחנו מגיעים והם היו מחזיריפ צעקה ואז היינו יודעים שאנחנחו עודקה פוגשים אותם..... ומאז נראלי אנלא צעקתי...אולי פעם אחת או פעמיים...לא משו רציני...

יופי

באמת דיברת עם הודיה מ"סוף הדרך" ואני ההיתי עם יהודיתצ שעתיים באמבולנס של מועצת יש"ע בהיתנתקות.. אני כל יום צועקת "טאטע" והוא תמיד עונה לי בדרך כולשהי.. ולפעמים הוא לא עונה אבל מותר לאבא לפעמים להגיד לא... נכון?!

mayan174

New member
אחרי מריבה נוראית עם אחותי

וההורים שלי, בקשתי עזרה שיושיע אותי

davidori

New member
אני במקום מיוחד...

אני צעקתי אם אני זוכר נכון לאחרונה ... כשמדריך שלי עשה לנו סוף הדרך...וזה היה ממש , טעטע אמיתי...חחח

למעלה