שאלה (סקר קטן)

Logan16

New member
שאלה (סקר קטן)

מה החוברות הכי מצחיקה או מגוחכת שקראתם אי פעם לי היו 2 ארצ´י פוגש את הפנישר שזה פשוט גדול בטימטום ו ספיידרמן סוויט צרסי שזה מצחיק לאלה

row

New member
כל החוברות של מאד מתאימות להגדרה

הטיפי (אם אפשר לקרוא לו כך) הכי מצחיק שקראתי הוא מאד באת´רום קומפניין (אני לא כותב בעיוור באנגלית אז אני מעדיף בעיברית), שהוא יותר אוסף מאשר טיפי אבל אני מעדיף לקרוא לו כך

לי יש 2 זוכים

א. חוברת שהבאתי מטורקיה של קרטון סקס קומיקס, מגוחכת עד אימה ובטורקית ככה שאני לא יכול להבין חלק מהבדיחות אבל לא משנה, ושמה SEC SEC (תקראו את השם מהר וברצף) ב. חוברת ביזארית של שני חברה ריק צ´יידלאו וג´ורג´ די קפריו מ 1975 שנקראת COCAINE COMIX#1 ומספרת על שחקן כושל הזוי בלוס אנג´לס והטריפים שלו מהסם תוך כדי צפיה בסרטים כחולים זולים בקולנוע זול עוד יותר...

giri

New member
אוקיי..

גם אני מתה על החוברת ההיא מטורקיה - עופר העלה סריקה של אחד מהפאנלים ה"בלי מילים" שלה - מצחיק בטירוף (זה עם הדרקונים). ואסטריקס תמיד עשה לי את זה. צחקתי מזה מאז בי"ס יסודי ואני צוחקת עד היום. מי ראה את הסרט?

alro

New member
איזה מהסרטים?

אני זוכר לפחות שתיים אבל זה עם המשימות כמו של הרקולס קופץ לי לראש (והשני לא משום מה) ענק! גם אותי הקומיקס הצחיק בתור ילד, רק שלא קראתי אותו שני אז אני לא כל כך זוכר

ailag

New member
הראשון..

.. הכי זכור לך כנראה כי ערוץ 1 הראה אותו אלף פעמים. פחות או יותר. משום מה אהבתי את אסטריקס למרות שזה לא הצחיק אותי ..

ailag

New member
הראשון..

.. הכי זכור לך כנראה כי ערוץ 1 הראה אותו אלף פעמים. פחות או יותר. משום מה אהבתי את אסטריקס למרות שזה לא הצחיק אותי ..

לי שי אחת היא פשוט הכי מצחיקה שלי

היא לא מגוכחות (טוב אולי קצת) אבל מאוד מצחיקה דאדפול 0 חוברת שקרעה אותי מצחוק...

למעלה