שאלה/ סקר...

avishanty

New member
שאלה/ סקר...

איזו מושיקה אנשי הפורום שומעים? זה נורא מעניין ולכן אני מעויין שכל אחד מחברי הפורום יכתוב איזה סגנון הוא שומע ואומנים מסוימים..(:) גם עברית וגם לועזית...

גם עיברי גם לועזי?

אני שומע רוק לא כל כך כבד בעיקר רוק אלטרנטיבי חולה על U2 על זפלין לא נשכח כמובן את הפינק ועוד רבים... ישראלי המלך שלי הוא ב--ר--י ס--ח--ר--ו--ף (תסכים איתי שבכל פעם שהוא נוגע במשהו המשהו הזה הופך לזהב) אביב גם מצוין חמי רודנר טוב אבל לא כמו בתקופה המצוינת שלו בתור סולן להקת "איפה הילד" ואיך איך אפשר בלי ירמי קפלן? טוב נו נסחפתי קצת יש עוד רבים וטובים.... שבת שלום

avishanty

New member
חחח... אם אתם מתכוונים למזרחית,

אז בעעעע גם אני לא אוהב.. אני ממש שונא! וזו לא גזענות... זכותינו לא לאהוב סוג מוזיקה מסויים. אנחנו לא יכולים לכפות את זה על עצמינו רק כדי שלא יאשימו אותנו בגזענות...:) בכל מקרה אני אוהב מהארץ את המכשפות, ענבל פרלמוטר, אלונה גדניאל, טאטו, סיון שביט, שוטי הנבואה, מוש בן ארי, שבע, אתי אנקרי, איגי וקסמן, מיקה קרניהחלונות הגבוהים ועוד יש מלא..... ולא ישראלי אני אוהב אוליבר שאנטי, מוזיקת עולם, דיפ פרפל, ביטלס, אלאניס מוריסט, גארבג' וכו'...:)

בדיוק....

חש אוצר שלם של מילים שעד היום לא הצלחתי להבין..... אבל איך אמר קובי פרץ?? עזוב את הקהל למה לסבך אותו תן לו משהו פשוט וקל "בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון"

agnostic

New member
טוב נו

גם וגם לועזי זה בעקיר אלקטרוני , מטראנס פסיכדלי , ועד דטרויט טכנו , ואלקטרו , בלי האוס כמובן. ועברי , זה בעיקר אמנים כמו: רעש, סחרוב וכו'.

sardin

New member
טראנס...!!!!

infected mushroom האמביינט שלהם מצויין פסיכודלי שלהם טוב astral projection בוקר מצויין יש להם וזהו בעיקרון...אלה שני האמנים שאני אוהב לישמוע בגדול.

למעלה