שאלה/סקר..

Miss Kitty

New member
שאלה/סקר..

מה אתם חושבים על ההחלטה של נטלי וההנהלה שלה לא לשחרר יותר סינגלים מWLI? על זה שהיא שיחררה רק 3 סינגלים מהדיסק? איזה שיר רציתם שיצא לסינגל ולא יצא בסוך?

Torn

New member
אהמ...

האמת חבל שהיא לא הוציאה עוד סינגל, כי 3 סינגלים זה מעט מדיי בשביל אלבום מעולה כמו WLI, Everything Goes,Sunlight,Come September היו יכולים להיות קליפים מצויינים
אבל לא נראה לי שזה החלטה של נטלי, אלא החלטה של חברת התקליטים, שהם ראו ש-WLI לא מוכר כמו LOTM
.

Human Nature

New member
כמה הוא בכלל מכר? |טל| |צלב|

אני זוכר שקראתי שבשבוע הראשון הוא מכר באנגליה רק 50,000 עותקים, או משהו בסגנון

Torn

New member
2 מיליון וקצת../images/Emo150.gif

שזה בסדר יחסית
אבל LOTM מכר מעל 10

jt7785

New member
זה רק אני או ש3 סינגלים זה נורמלי?

כאילו לפעמים מוציאים 4 אבל שלושה זה די רגיל..... וחבל הייתי שמח אם היה לסאנלייט סינגל....

Human Nature

New member
זה ממש לא נכון. |טל| |צלב|

בדרך-כלל מוציאים חמישה סינגלים מאלבום רגיל. כשמוציאים שלושה ורואים שזה לא עוזר למכירות לזנק (הממ.. שני מיליוני עותקים בכל העולם זה כלום לזמרת בסדר גודל של נטלי...), פשוט משתיקים את העסק ועוברים לאלבום הבא (זה אם לא זרקו את האמן מחברת התקליטים שלו).

Torn

New member
צודק וזה מה שבאמת קרה../images/Emo175.gif

עכשיו נטלי עובדת על עוד אלבום, והאמת זה לא ש-WLI לא היה טוב הוא היה מעולה, הבעייה הייתה ב4 שנות הפסקה שנטלי לקחה,ואנשים שכחו אותה מאז
. אבל עדיין לפי מה שהבנתי הדיסק החדש של נטלי יהיה בסיגנון של LOTM, ואני מאמין שהדיסק הזה יצליח הרבה יותר מ-WLI
.

Human Nature

New member
אישית אני חושב שזה לא נבע |טל||צלב|

מההפסקה. הבעיה של נטלי היא שהיא פרצה עם "Torn" שעליו קשה להתעלות (הוא באמת שיר נצחי). גם אם ישכחו לה את ההצלחה הענקית שלו, כולם בטוחים שהיא בקטע של פופ כשהיא יותר בכיוון של רוק-עדין. אנשים לא שכחו אותה, הם פשוט נבהלו מ-"That Day"

Torn

New member
That day

אולי לא היה צריך להיות הסינגל הראשון מ-WLI, בכל אופן זה שיר מדהים ושונה, והגיוני שלא הרבה יתפסו אותו, כי מה לעשות הוא לא קליט כמו TORN, שהוא באמת שיר יוצר דופן.

Human Nature

New member
הוא אכן שיר מדהים. |טל| |צלב|

אני אהבתי אותו מהרגע הראשון ששמעתי אותו, אבל אני מכיר הרבה אחרים שעד היום לא התרגלו אליו (תהרגו אותי למה...). זו בחירה נוראית לסינגל ראשון; היא היתה צריכה משהו קליל כמו "Wrong Impression" בשביל למכור

Torn

New member
יש לי ראיון עם נטלי...../images/Emo179.gif

שהיא בכלל לא חשבה שחברת התקליטים תכניס את That day לאלבום, ושהיא שמעה שהם רוצים שזה יהיה הסינגל הראשון היא לא האמינה... אז תמיד אפשר להאשים את חברת התקליטים
ד"א אבי עכשיו אני מעלה לאתר את הפרק של שכנים לאתר, מחר אני יתן לך לינק ותוכל להוריד את זה משם

Human Nature

New member
זה באמת מוזר... |טל| †

תמיד חשבתי שזה היה הרצון העיקש שלהּ לשחרר את "That Day" כסינגל הראשון
והממ.. "Neighbours"?
כן, כן, כן!

jt7785

New member
יכול להיות

חייב להודות שאני לא בקיא בענייני הפופ. אבל דוגרי אני אישית תמיד מכיר דוגמאות של ארבע... גם בדיסק הראשון היא הוציאה ארבע למשל.... גם בריטני ספירס בדיסק הראשון הוציאה ארבע... לא יודע ככה אני רואה את זה.

Human Nature

New member
האמת, |טל| |צלב|

בריטני הוציאה מכל הדיסקים שלה חמישה; אם עסקנו בראשון- 1. Baby One More Time 2. Sometimes 3. (You Drive Me) Crazy 4. I Was Born to Make You Happy 5. From the Bottom of My Broken Heart (שלא ממש הצליח)

jt7785

New member
ססבה הנה תראה

החמישי הוא לא ממש אמיתי אה? ועדיין מהדיסק הראשון נטלי הוציאה ארבעה... וגם בקסטריט בוי הוציאו ארבעה אם אני לא טועה הקיצר אני מכיר שהרובב מוציאים ארבעה, אולי זה נע בין 4 ל5 וזה למה 3 זה לא הרבה... שיהיה לא ממש אכפת לי.

למעלה