שאלה .....עבודה חדשה-צו מילואים

• פותח הנושא mmhbk
  • פורסם בתאריך

mmhbk

New member
שאלה דחופה

אני אמור להגיע מחר בבוקר למילואים. בימים האחרונים סבלתי מכאבי שיניים חזקים. הלכתי לרופא והתברר שאני צריך לעבור ניתוח לעקירת שלושה משיני הבינה. אחרי ניתוח אחד כזה (שן אחת) נותנים שלושה גימלים. האם אני חייב להתייצב בבקו"ם ולספר להם שאני חייב לעשות את הניתוחים האלה או פשוט לעשות אותם בלי להגיע? החשש העיקרי שלי שבבקו"ם לא יקשיבו לי וגייסו אותי בכל מקרה. תודה

יעקביאן

New member
שאלה

הייתי מאושפז בבית-חולים בזמן שירות המילואים האחרון שזומנתי אליו ולכן המילואים התבטלו. מה החוקים לגבי הזימון הבא? האם זה אותם חוקים כמו לכל זימון רגיל למרות שהזימון האחרון שלי התבטל?

ניר נגר

New member
תתקשר לקצין הקישור שלך...תתיעץ

איתו...בכל יחידה אמור להיות רופא שאמור לענות על פניות מסוג זה... אני הייתי עושה את הניתוחים ומגיע לבקו"ם עם הגימלים...אני בטוח שהרופא שם יתחשב בך... דרך אגב...גם אני הורדתי 4 שיני בינה בניתוח...השד ממש לא נורא חחחחח

ירון-מ

New member
קח את העצה בערבון מוגבל

תגש לניתוח ותתן לחברה\אמא\שכנה לדבר עם הקישור ולשלוח בפקס לק. קישור ו/או קצין העיר מסמכים . (ולא להגיע) שמעתי על מקרה שאדם היה מאושפז ואמרו לו להגיע ולא מענין אותם שהוא אחרי תאונה. בפועל הוא העביר את הטיפול לחבר וסגרו את העינן בטלפון ובפקס.

hbilan

New member
שאלה .....עבודה חדשה-צו מילואים

לאחרונה התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש. השבוע קיבלתי צו מילואים לתעסוקה מבצעית (30 יום). האם מישהו יודע על איזה תקנה מקלה בעינין? ישנה שמועה המדברת על אי זימון במקרה כזה במשך 3 חודשים לתחילת תעסוקה, האם מישהו שמע/יודע על סימוכין המאשרים זאת? מבדיקה שיטחית באתר אכא לא מצאתי כלום לתשובות אודה אילן

binon

New member
הייתה תקנה כזאת והיא בוטלה

עקב ריבוי חיילי מילואים ש"ניפקו" לעצמם מכתבי תחילת עבודה שנעשו במחשב האישי שלהם. עליך להגיע ליום ראיונות ולהסביר את בעייתך בתקווה לקיצור/דחייה

ניר נגר

New member
היי אילן...אין תקנה כזו..עדיין....

ביום ראיונות תעלה את הבקשה שלך בתקווה שהמפקד שלך יתחשב בה... אנחנו בתנועת בלת"ם מקדמים חוק שבו אסור יהיה לקרוא למילואים בחצי השנה הראשונה לתחילת עבודה חדשה...נקווה שזה יהיה בקרוב.. בהצלחה במילואים ובעבודה החדשה

san10

New member
היי אילן

תאמת יש איזו פקודם שאוסרת לזמן חייל מיל' במשך שבועיים אם התחיל עבודה חדשה. נכון אל ככ ראלי או עוזר אבל יש משהו על זה. מאז שהתחילו כל אירועי גאות ושפל כיסחו את כל הפקודות וזה מה שנשאר:)

firebowl

New member
פנייה לולת"ם

מילוי טופס 540 (להביא מכתב מאושר ע"י המעסיק וחתום על ידו) כן ניתן לדחות לך את השירות עד שלושה חודשים אבל זו החלטת ולת"ם. אם אתה לא רוצה לפנות לולת"ם אתה תמיד יכול לפנות למג"ד.

למעלה