שאלה עבור חברה

nitzan111

New member
שאלה עבור חברה

יש לי חברה שמעוניינת ללמוד אקרובטיקה (בעיקר סלטות ופליק פלאק), ונתבקשתי לברר בשמה האם אתם יודעים אולי על מקום באיזור המרכז (ת"א-הרצליה) שבו ניתן ללמוד אקרובטיקה ברמת מתחילים? המון תודה!

אמא לה3

New member
וואו

יש כ"כ הרבה חוגים, כמעט בכל מקום, החל מהמרכזים הקיהלתיים, הפועל ת"א בהדר יוסף, אוסישקין, אצל ברברה, בוינגייט, בבני הרצליה, ברמת השרון, בעצם בכל מקום. בת כמה החברה שלך ומאיפה היא?

שמרית211

New member
אהלן, אני החברה-תשובה

שמי שמרית אני בת22 מאזור המרכז... אני רוקדת בסטודיו מקצועי ואני רוצה ללמוד דברים מאוד ספציפיים באקרובטיקה (בעיקר סלטות).. דווקא חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי כלום חוץ מחוגי ילדים או מקומות שהם רחוקים מידי עבורי (כמו ירושלים). ביררתי אפילו דרך האוניברסיטה שלי ולצערי אין לימודים מהסוג הזה בקמפוס.. אני מדברת על ממש רמה של מתחילים.. תודה מראש

שמרית211

New member
תוספת

אני מאזור הרצליה אבל לומדת בת"א, כך ששני המקומות טובים.. כל האימונים עם קבוצות, זה לא יותר לרמה של מתקדמים? אני ממש צריכה מישהו שילמד אותי את הבסיס...

הדר-יוסף

באולם בהדר יוסף בת"א יש אימונים פתוחים למבוגרים, בכל יום (באמצע השבוע) בשעות ערב. מתאים גם לכל הרמות. דיברנו על כך בפורום המון. יש לך פרטים מלאים בהודעה שממש מתחת ("לחזור או לא לחזור...") וכן תוכלי למצוא פרטים נוספים במנוע החיפוש של הפורום. בהצלחה!

שמרית211

New member
תודה ותגובה

מה זה בדיוק אימונים פתוחים?...לפי מה שהבנתי אימונים פתוחים זה כשאנשים מגיעים (מכל הרמות) ובד"כ יש מישהו שמתקן.. אבל אני צריכה מישהו שממש יסביר לי אחד על אחד.. אם יש לך פרטים (שעות, טלפון)-או קישור אני אשמח.

שמרית211

New member
תוספת קטנה..

שוב המון תודה, אבל אני צריכה שמישהו ילמד אותי ממש מאפס את הכל.. באימונים פתוחים בד"כ רק מתקנים ולכן השאלה אם מסגרת כזאת בכלל יכולה להתאים לי

תנסי ותראי

לדעתי אימונים כאלה יכולים להתאים לך, על אף שאת ברמת מתחילים. את תכנסי לזה לאט לאט ותעשי מה שאת יכולה וכך תלמדי. המדריכה תתן לך תרגילים לעבוד עליהם, ואת תתרגלי. מלבד זה אין הרבה אפשרויות אחרות. אפשרות נוספת היא שתלכי לאימונים של חוגי מתחילים לילדות. יש גם קבוצות לבנות בסביבות גיל 15-16. אם תתגברי על ה"פאדיחה" זה יכול להיות מענה מוצלח. אני מציעה לך ללכת לנסות בהדר-יוסף, תלכי לאימון אחד או שניים, ותראי אם זה מתאים לך או לא.

למעלה