שאלה עבור חבר טוב

lilili2

New member
שאלה עבור חבר טוב

שלום, השאלה עבור חבר טוב.. הוא מתלבט בין שתי הצעות עבודה איך אנסח שאלה לקלפים? איך אגדיר את עבודה א' מב'? האם עלי למסור יותר פרטים. עבודה אחת היא עבודה בחברה קטנה בתפקיד של מנכ"ל והשניה בחברה גדולה בתפקיד של מנהל מרחב... הבחור ממש במצוקה, כל אחת מהן נראית לו טובה, והוא לא יודע מה עשוי להתאים לו יותר במובן של מימוש עצמי וקידום מקצועי.

צ ל י ל 8

New member
היי לילי ../images/Emo110.gif

ניתן לעשות 2 פריסות שאלה: מה הפוטנציאל התעסוקתי של החבר בעבודה א' / בעבודה ב' בחצי שנה הבאה? 6 קלפים+קלף סיכום X 2 פריסות, כאשר את מגדירה מראש מהי עבודה א' ומהי עבודה ב', וכמובן מציינת לנו אותם..

lilili2

New member
תודה, להלן הפריסה

שלום, להלן הפריסות, צליל עשיתי את הפריסה שאת הצעת.. מה הפוטנציאל התעסוקתי של XXX בעבודה א' בחצי שנה הבאה? מלכת החרבות נער החרבות מלכת המטות ארבע חרבות כוכב צדק שבעה גביעים מה הפוטנציאל התעסוקתי של XXX בעבודה ב' בחצי שנה הבאה? כוח שישה גביעים אביר החרבות שבעה גביעים מלכת החרבות נער החרבות הכוהנת הגדולה מה דעתכם? תודה

צ ל י ל 8

New member
עבודה א'':

מה הפוטנציאל התעסוקתי של XXX בעבודה א' בחצי שנה הבאה? מלכת החרבות נער החרבות מלכת המטות ארבע חרבות כוכב צדק לא כתבת איזו מבין העבודות הגדרת שזו תהיה אופציה א', ולכן זה קצת יריה באוויר.. תראי, העבודה הזו לא תתאים לו כ"כ. אני חושבת שהוא ינחל כאן קצת אכזבה, המקום לא יהיה כפי שהוא תיאר לעצמו מלכתחילה ובסופו של דבר הוא ירגיש שהוא לא היה צריך להיענות להצעה זו.

צ ל י ל 8

New member
עבודה ב':

מה הפוטנציאל התעסוקתי של XXX בעבודה ב' בחצי שנה הבאה? כוח שישה גביעים אביר החרבות שבעה גביעים מלכת החרבות נער החרבות הכוהנת הגדולה גם כאן המצב לא ממש משביע רצון, אם כי קצת יותר טוב. הוא לא ישיג בקלות כ"כ את העבודה הזו. האם זו עבודה שקשורה איכשהו לילדים? גם כאן הוא ירגיש שהוא מחסיר משהו. אני חושבת שיש משהו מתעתע בעבודה הזו, משהו שהוא עדיין לא יודע אותו, או שהן מסתירים זאת ממנו. מצחיק, אבל נראה ששתי מקומות העבודה לא מתאימים לו, עם כל הרצון הטוב. אשמח לשמוע את דעתו..

אני הייתי מציע את פריסת ראש החץ

7 4 6 3 5 2 1 1 - הווה 2-4 - אופציה א' 5-7 - אופציה ב'. אפשר גם לשכלל את העניין ובמקום קלף בודד על ההווה להוציא שניים שישמשו בקלפי ייעוץ - מה עוזר לו ומה מפריע לו (בדומה לקלפים 1+2 בקלטית) בהצלחה.

למעלה