שאלה/עזרה/ייעוץ (מה שתבחרו)

פוחZניה

New member
שאלה/עזרה/ייעוץ (מה שתבחרו)

שלום לכולם, אני בת 30 (לא מאמינה!) 1.60 על 83 קילו (מה אכפת לי לרשום לא מכירים אותי פה :p) לא עשיתי הרבה כושר בחיים שלי עד כה מלבד הליכה (טוב נו, בצבא קצת ומידי פעם נרשמתי למכוני כושר והלכתי אולי גג 3 פעמים) עצלנית? כן! יודעת משנים עברו שבמידה ואני עושה פעילות גופנית אני מרזה בקלי קלות - תזונה נכונה לבד לא עוזרת לי... אפילו קניתי הליכון חשמלי - הבנתי שכמו בהרבה בתים הוא גם אצלי הפך לסוג של קולב... לא מסוגלת להתמיד שאני לא במסגרת מסגרתית, כלומר במידה ואין לי מישהו או מישהי שבאים איתי לחדר כושר או להליכה, אני עצמי לא אזיז את הרגליים ואלך לבד... בעייתית משהו :) פגשתי לפני שבועיים באיזו חנות מישהי שהכרתי בעבר שהייתה מלאה + + + וקיום היא נראית באמת מליון דולר! שאלתי איך ומה מו מי והיא אמרה לי את מילת הקסם (ככה היא קוראת לזה) -מאמן/ת כושר אישי/ת- מקצת ייאוש ורצון באמת להתקדם עם הנושא הזה החלטתי ללכת על זה. אז מאיפה מתחילים? מה שואלים? מה הם המחירים ההגיוניים והשפויים שהולכים בתחום הזה? מראש אעדכן שאני מאזור ראשון לציון (ליד הים) פנויה בשעות הערב 19:00 והלאה אשמח לקבל הצעות של מאמני כושר עם המלצות (נשמע קצת פלצני, לא?) או בלי :) אשמח לעבוד עם מישהו או מישהי שבאמת מאמינה שאפשר לעשות שינוי גם בבן אדם עצלן (כמוני) אשמח גם לקבל הצעות של מחירים מאוד מאוד מאוד מאוד מעוניינת לעשות שינוי! רק צריכה באמת תמיכה ועזרה :) תודה מראש!!!

oridoron77

New member
מידע

1. מתחילים מזה שאת מקבלת המלצה לגבי מאמן\נת. אם את מחכה לגולשי הפורום, אז תציצי בתיבת המסרים שלך. אולי ישנם מאמנים אישיים מאיזור ראשון לציון שיתנו לך מענה. 2. מחיר? אימון אישי בבית נע בין 150 ש"ח עד ל250 ש"ח. הכל תלוי במי מאמן (הכשרות, ניסיון, ידע וכ'ו...), והאיזור. 3. חוץ מזה שיהיה בהצלחה. אורי

למעלה