שאלה/עזרה קטנה בפייסבוק

שאלה/עזרה קטנה בפייסבוק

כששולחים לי הודעות אני לא רואה אותם ב wall...כלומר יש אפשרות לראות רק את מי הוספתי ומי הוסיף אותי. איך ניתן לעשות ככה שגם בwall יראו את ההודעות ששולחים לי. מקווה שהבנתם מה התכוונתי...

meital always

New member
../images/Emo124.gif הודעות בפייסבוק

הודעות ששולחים לך אל תיבת הדואר של הפייסבוק לא יופיעו אף עם ב"קיר" (Wall) שלך. בקיר מופיעים רק אירועים שקשורים אליך כמו הוספת חברים, הצטרפות לקבוצות, פעולות באפליקציות שלך וכו'. אולי לא התכוונת להודעות דואר אלא להודעות מסוג שונה, למשל כאלה שקשורות לאפליקציות או קבוצות מסויימות? (למשל ששלחו לך קטע וידאו דרך Super Wall ) אם כן- פרט לאיזה בדיוק (או תן דוגמה להודעה כזו שראית אצל מישהו אחר) ונשמח לנסות לעזור.

לא לא לא

אני נכנס להרבה אנשים ואני רואה הודעות שהם מתכתבים אחד עם השני. כלומר אני רואה רק הודעות נכנסות.... ועוד דבר איך עושים אלבום תמונות,לא הולך לי

meital always

New member
עכשו הבנתי מה הכוונה שלך... ../images/Emo13.gif

מה שאתה רואה זה שאנשים כותבים על ה"קיר" (Wall) שלך או של אחרים. אתה יכול לדוגמה להיכנס לדף של חבר שלך ולכתוב לו על הקיר שלו משהו (אלא אם כן הוא חסם את האפשרות הזו ממך או בכלל). עושים זאת בתיבה הלבנה העליונה של הדף שלו, שבתוכה רשום Write something . בתגובה הוא (או אחרים) יכול לענות לך שם, ולפעמים באמת נוצרים דיונים שלמים בדף. באותה מידה יכולים להיכנס לקיר שלך ולכתוב שם. לשאלתך המקורית- לא יתכן שכתבו לך על הקיר שלך ואתה לא רואה את זה, אחרת איך אתה יודע שבכלל כתבו שם? אולי כתבו לך באחת מהאפליקציות (יש קירות אחרים כמו Super Wall) ולא בקיר הראשי של פייסבוק, ואז באמת לא תמיד רואים את זה בקיר הראשי? תפרט איך אתה יודע שבכלל כתבו לך.

meital always

New member
../images/Emo126.gif יצירת אלבום בפייסבוק

כדי ליצור אלבום חדש בפייסבוק, כנס לדף הפרופיל שלך והקלק על Photos (למעלה בשורה הכחולה העליונה) ואז בצד ימין על: Create a Photo Album . בשלב הזה נפתח חלון בו עליך לבחור שם לאלבום, ואם רוצים ניתן להוסיף תיאור במילים ולקבוע כללי פרטיות (מי רשאי לצפות בו). בשלב הבא יפתח חלון של Add Photos בו ניתן לבחור תמונות מהמחשב שלך (באמצעות Browse). אם בשלב הזה לא נפתח החלון, מציעים לך (בתחתית הדף) להעלות תמונות באמצעות מנוע אחר, איפה שרשום Click Here . ניתן גם להעלות תמונות ישירות מהטלפון הנייד.

למעלה