שאלה /עזרה

hero nakamoro

New member
שאלה /עזרה

שלום לכולם. יש לי וויזת תייר לארה"ב ואני מתכנן לנסוע עוד כמה חודשים, יש לי הרבה בני משפחה מדרגה מאוד קרובה שהם בעלי עסקים ( נדל"ן מכבסות ועוד..) כולם בעלי גרין קארד כמובן ויש כאלה ששם כבר 20 30 שנה ולא ילדים .הם " חופרים " לי מעכשיו להישאר אצלם לעבוד. אני נשבע לכם שאני יודע שאסור לעבוד על וויזת תייר !! וזה מה שאני מנסה להסביר להם . הם אומרים לי כל הזמן ללכת לבקש וויזת עבודה ושהם יעזרו לי עם כל האישורים או שאני אגיע לשם והם יסדרו לי את כל האישורים ויממנו את כל הענין, הענין הוא שאני לא רוצה לקחת סיכון לאבד את וויזת התייר . מה אתם מציעים ? לנסוע ואז לסדר את זה בעזרתם ? או לבקש וויזת עבודה או לנסוע לחופשה ולחזור וזהו ?.... אני חוזר שוב זה אמיתי אני בן 30 ולא איזה ילד שהבטיחו לו כל מיני דברים בעגלות !! סליחה על החפירה ותודה מראש

Cappuccino

New member
תשובות

תראה, אין כל ספק בשני דברים: הראשון, הקרובים שלך נורא נחמדים. השני, הם לא כל כל מעודכנים בענייני ההגירה של היום. אי אפשר סתם לבקש ויזת הגירה. בהעדר יכולות יוצאות מן הכלל, מי שצריך להגיש את הבקשה הוא המעסיק אשר הוא, התפקיד והעובד, צריכים לעמוד בכל מיני דרישות. הסיכוי שמכבסות או נדל"ן יעמדו בדרישות אלו קלוש לצערי. סע לחופשה, תעשה חיים ואם לא תכיר שם איזו אמריקאית שתתחתן אתך, כנראה שתאלץ לחזור.

למעלה