שאלה (עלולה להכיל
)

burhtk1

New member
שאלה (עלולה להכיל ../images/Emo58.gif )

רציתי לדעת משהו. אם צ'אדו משתמש בכוח הולוהי. והאוגיוקו (ככה כותבים את זה?) מאפשר להולוהים לעבור את שלב ההולו הפשוט ולהשיג כוח שיניגמי (ההפיכה לארנקר). האם נראה לכם אפשרי שאם ישתמשו באוגיוקו על צ'אדו הכוחות שלו יוכלו לגדול ולהשיג כוח שיניגמי? (להפוך לחצי ארנקר.. או משהו שכזה) זו רק תאוריה.. אבל ישנה אפשרות שדבר שכזה יקרה? (או קרה? אולי הצורה החדשה שהוא קיבל במנוס גרנדס היא כתוצאה מהתקרבות לאוגיוקו)

c881

New member
שאלה מעניינת

הנה עוד אחת. איפה אני מוריד את האנימה? מתחיל לשעמם לחכות לפרקים של הסידרה. בייחוד שהפרק הבא ישודר רק ב-22/8.

c881

New member
סליחה, יש לי בעיות התבטאות. לא תמיד בוחר מילה

נכונה. כן מאנגה. איפה אפשר?

Ihavenonick

New member
זהו ../images/Emo58.gif למנגה. לא שודר עדיין באנימה

ותודה על הפירוט
לי נהרס קצת

Guid

New member
לא נורא...

אז להבא פשוט אל תכנס להודעות שסוג ה/tapuzforum/images/emo58.gif שלהם לא מפורט. אני כבר לא מתרגש מבליץ ומנארוטו כך שאף ספויילר לא מפריע לי.../tapuzforum/images/emo4.gif

Noya Nyan

New member
אממממ ../images/Emo58.gif(למנגה)

כן, צ'אד משתמש בכוח הולואי. אבל נראה לי שהצורה החדשה שהוא קיבל זה רק בגלל שבהואקו מונדו החלקיקים באוויר דחוסים עם יותר רייאטסו מאשר החלקיקים בעולם האמיתי או בסול"ס (או לפחות זה מה שאני חושבת שאישידה הסביר להם כשהם הגיעו לשם? x____x) ובגלל שהולואים משתמשים ברייאטסו שבאוויר... אומשהו כזה... אז הואקו מונדו הופך אותם ליותר חזקים. (כמו קוונסים) ואמ... בגלל שצ'אד משתמש בכוח הולואי, אני משערת שהואקו מונדו עורר את הכוח הפנימי שלו אומשהו. משהו כזה? XD אישידה הסביר את זה מתישהו, וגם צ'אד אמר על זה משהו כשהוא נלחם באפרו-מן. בכל מקרה, לא נראה לי שזה קשור להוגיוקו. אבל יכול להיות שאם ישתמשו בהוגיוקו על צ'אד הוא ישיג כוח שיניגמי... יכול להיות. X:

c881

New member
פירט והסביר. (איזה כיף לקרוא את המנגה)

יד ימין. יד שמאל. "הכח שבתוכי התרגש כי אני פה"

למעלה