שאלה על אבסינט'

R רותם R

New member
שאלה על אבסינט'

ראיתי שיש כאן כמה מבינים, ואני מחפשת איך להכין. כבר השגתי את הלענה המסויימת ואני יודעת שצריך גם אניס. אבל חוצמזה, איך?

Bik101

New member
אזה ככה

תעמיס אניס אשכוליות וריזלה .... חד ביום כמו סיזלה בלילה כמו בוב מרלי טוב נו אז נסחפתי קצת

ק ה ל ת

New member
לא רעיון טוב

כשאתה מכין משקה אלכוהולי אתה נותן לשמרים להפוך סוכרים לאלכוהול בשבילך, בתנאים הנכונים זה עובד יופי, אבל אם אתה לא עושה את זה נכון אז במקום ליצר אתנול (אלכוהול רגיל) הם יכולים ליצר מתנול, שנראה ומריח כמו אלכוהול, אפילו משכר אותך בצורה דומה, אבל הגזמת קצת ואיבדת את הראיה (לתמיד), הגזמת הרבה ואתה מת (וגם אם לא הגזמת הוא עדיין דופק את מערכת העצבים). אבסנט (והחומר הפעיל טרוג'ין) לא מופעים בפקודת הסמים, לא שמעתי מעולם על מישהו שעשו לו בעיות ביבוא אישי (מה שאומר עד שני ליטר נדמה לי) של אבסנט, זה פשוט לא שווה את הסיכון, תבקש ממישהו שיביא לך. אלכוהול צריך לדעת איך להכין. אם אתה מתעקש אז עדיף לך לזקק את החומר הפעיל מהצמח ולהוסיף לערק, לחזק באלכוהול נקי ולהוסיף נענע ומנטה (תבדוק טוב את המינונים). אין לראות בכתוב המלצה וכו'

dr ganga

New member
מה? מאיפה השגת???

את בטוחה שמדובר על ארטמסיה אבסינטום- לענת האבסינט. ולא סתם על שיבא ששמים בתה? בכל מקרה מתכונים לא חסר באינטרנט. ואל תעשי את זה לבד- תתיעצי עם הרבליסט כי זה יכול להיות לא בטוח...

FuCk1Ng A

New member
ככה:

נכנסים לליקר מרקט, נותנים למוכר 100 ש"ח ומבקשים את האבסית' הכי טוב שיש להם. ואם את משקיענית, תוסיפי עוד קצת כסף ותקבלי אבסינת' שחור, 80% אלכוהול שימיס לך כל איבר פנימי בדרך לכבד.

FuCk1Ng A

New member
עזוב שוט

תקבל 100 שקלקלים אם תצליח לסיים לידי כוס שלמה של זה בלי להגיע לטיפול נמרץ עם כוויות דרגה 10 באיברים הפנימיים.

dr ganga

New member
חח ממש לא...

בתור אחד שבמשך תקופה דיי ארוכה הייתי סטלו אבסינט...בארץ א-י-ן אבסינט! יש רק חרא בצבע דומה. ושאף1 לא יבוא ויגיד שכאן מוכרים ופה מוכרים כי אין. חוצמזה שמה זה שוט? 4 זה המינימום של המינימום. מה גם שזה כמו אסקטה בסיבולת כי אחרי איזה 5 פעמים צריך לשתות איזה 8 וגם אז מרגישים ממש מוזר כאילו סחי אבל לא. זה מיוחד אמנם אבל זה נמאס עלי.

פIלי

New member
עוד שאלה על אבסינט' -

זה הדבר הזה שהם שהם שותים בסרט יורוטריפ, ואז באה הפיה הירוקה הזאת?

למעלה