שאלה על אגירת נוזלים -מנסיונכן!!

אניני2

New member
שאלה על אגירת נוזלים -מנסיונכן!!

שלום לכן. אני בחודש שישי, וייתכן מאד שהעלייה במשקל שלי, נובעת ברובה מאגירתת נוזלים. כך אמרה לי דיאטנית, לאור התזונה שלי, ונפיחות בפנים וידיים, וכל זה. אם זה נכון, האם משיהי חוותה זאת? ותוך כמה זמן נוזלים יורדים אחרי הלידה? האם עליי להתנחם שזה נוזלים ולא שומן? וזה יירד מהר יותר?

אתי אתי

New member
לא מנסיון, אבל בכ"ז...

טוב שאת במעקב דיאטנית. נוזלים יורדים יחסית מהר, עד ששה שבועות אחרי הלידה (עד שהדימום נפסק), אבל תשתדלי להקפיד על מה שהדיאטנית אמרה לך כדי לא לאגור יותר מידי

אניני2

New member
איך אפשר לשלוט על זה? מבחינת

קלוריות אני אפילו אוכלת טיפה פחות ממה שאמורה. אני שותה המון המון המון מים, אני גם עוסקת בנוסף בפעילות גופנים. קיבלתי המלצה לשתות תה סרפד, זה די מגעיל אבל אני מהיום שותה ליטר ביום די בכוח......אז איך אפשר לשלוט על הנוזלים? האם זה ממזון מסוים? אני ממש בדיכאון נזה, כי זה ממש עושה מראה נפוח.....

אתי אתי

New member
פטרוזילה גורמת להשתנה

ויש מאכלים טעימים ממנה, כמו טבולה. או סתם לשתות רסק, אם את אוהבת. מציעה לך להתייעץ גם אם רופא, אולי יש לו הצעות

1אורניתה

New member
איך למנוע אגירת נוזלים

אני ממליצה לך להפסיק לחלוטין מזון עתיר נתרן (תעשייתי) וזה כולל הכל, שניצלים מוכנים (טבעול ומאמא עוף) חמוצים סלטים כמו חומוס ושות... חריפים וחמוצים וכו.. להתמקד באכילת פירות וירקות לאורך כל היום, לנוח הרבה (כמה שאפשר)ולעשות פעילות גופנית קלה (הליכה למשל). קפה הנו משתן ופטרוזילה , לצרוך בכמות מוגבלת. עיסוי טוב יכול לעזור לרקמות לנקז את הנוזלים שהצטברו-לא לעיתים קרובות מדי ורק אצל מוסמכים. בהצלחה!!

למעלה