שאלה על אדם ברודי.. האם גם במציאות הוא יהודי?
B BacKarin Street Girl New member 4/9/05 #2 השם שלו נשמע לך יהודי?../images/Emo3.gif הוא לא. נראה לי לפחות
P P oo k a New member 4/9/05 #4 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהוא כן.. ולפי מה שהבנתי גם רייצ'ל?..
א איירה גיינס New member 5/9/05 #13 אני מדבר על רייצ'ל!! אומרים שהיא יהודיה ואת אומרת שלא אז שמשהו יחליט כבר סופית ולא יביא לי דיעות אישיות, בבקשה!
אני מדבר על רייצ'ל!! אומרים שהיא יהודיה ואת אומרת שלא אז שמשהו יחליט כבר סופית ולא יביא לי דיעות אישיות, בבקשה!
ה המכשף מטדי New member 5/9/05 #14 סאמר אני לא יודע אם זה אומר משהו חד משמעי,אבל רייצ'ל זה שם יהודי. רייצ'ל=רחל
O ori 15 New member 5/9/05 #16 השם האמצעי שלה הוא sarah לא מוסיף הרבה כי יש כאלו שגם עם שם כזה והן לא יהודיות אבל אולי זה יעזור לכם במשהו כאן ראיתי
השם האמצעי שלה הוא sarah לא מוסיף הרבה כי יש כאלו שגם עם שם כזה והן לא יהודיות אבל אולי זה יעזור לכם במשהו כאן ראיתי
T Tinty New member 4/9/05 #6 מאוד יהודי. בין השחקנים היהודיים הפופולריים בהוליווד, ששמם הראשון "אדם", ניתן למנות גם את אדם סנדלר...
מאוד יהודי. בין השחקנים היהודיים הפופולריים בהוליווד, ששמם הראשון "אדם", ניתן למנות גם את אדם סנדלר...