שאלה על אומגה 3

Bubble Girl 27

New member
שאלה על אומגה 3

היי ניסיתי לתת לבן שלי אומגה 3 הבעיה שהוא פשוט הסריח בצורה נוראית כמו ספינת דגים! אחרי כמה ימים כאלו שאף אחד לא יכל להתקרב אליו גאלתי את כולנו מייסורי הדגים... מוכרת לכם התופעה? והאם יש תחליף אחר?

razgalili

New member
הבעיה מוכרת

שמן דגים מתחמצן במהירות והחומר המחומצן הוא בעל ריח חזק מאד. שאריות זעירות מהפה והידיים של הילד נשארות על השער והבגדים ומביאות לריח חזק מאד. אפשר לפתור את זה על ידי זה שמקפידים על הנקיון של הילד מהשמן. יש הורים שבגלל זה נותנים את השמן לילד בתחילת האמבטיה כל הערב כשהילד ערום מבגדים וזמן קצר לפני ששוטפים אותו מכל השאריות. השאריות נשארות על הבגדים וכביסה נורמלית לא מנקה אותן. חומרי נקוי טבעיים עם שמן הדרים מסלקים את הריח בדרך כלל.

מאמוצקה

New member
אומגה 3 והריון

קראתי עכשיו שאלספה הוציאה מוצר מיוחד להריון בו ריכוז ה DHA גבוה יותר מהרגיל, הם טוענים שזה קריטי להריון, האם נכון? או שאפשר להמשיך לקחת את הרגילים (אני לוקחת של NOW) של גיא בן צבי פשוט גדולים לי מידי....

omer100b

New member
תנסי את של NOW אומגה 3 נוזלי בטעם

לימון מעודן - מוצר מעולה - את יכולה לקנות בכל פארם וחנות טבע הילדים שותים אותו בלי שום מיץ. הטעם עדין מאוד עם ניחוח לימון. מומלץ להוסיף טיפה של ויטמין E לכל מנה. כדי למנוע חימצון הגורם לריח הרע.

JacobSk

New member
מה ריקוז של מוצר NOW ו מה מחירו?

וגם צריך לקחת בחשבון שמוצרי NOW לשייחים לקבוצת מוצרי חיפואלרגנים שמומלצים על ידי רופאי DAN! ו ARI.

omer100b

New member
היי יעקב, הילד לא היה מוכן להתקרב לשמן של

קרלסון . לעומת זאת עם NOW - יש לי הצלחה. הריכוז - EPA - 740 ו DHA - 470 . השמן הזה היפואלרגני. ומחירו ל 200ml - ש"ח199

JacobSk

New member
ורד את צודקת שיש ילדים שלאמסכימים לקבל את

קרלסון יש לו קצת ריח לא נעים. והנה נתונים של מוצר פרוטרה בכפית יש EPA - 1660 DHA -1440 טעם לימון טוב ללא שום ריח מחיל 120 ml מחיר 220 ש"ח ברור שמוצר של פרוטרה הרבה יותר חיסחוני(את יכולה לתת חצי כפית של פרוטרה ו לקבל יוטר מה שיש במוצר של NOW ) בקשר היפואלרגניות של מוצר NOW תמיד יש לי ספק כי ברנד הזה הוא לא ברשימה של מוצרים היפואלרגנים ורשום של היפואלרגני יש גם במוצרים של סולגר וברנדים אחרים שלא ידועים כהיפואלרגנים אמיתיים.

למעלה