שאלה על אורז...

שאלה על אורז...

בא לי להכין אורז מיוחד, שונה ועם טעמים מפתיעים. יש למישהו מתכון מיוחד? (נא לא להפנות אותי לאתר סוגת נמאס לי מהמתכונים שלהם בשלב זה...)

תודה
 
נסה את הבשלן הזה, הוא אלוף


http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2431458
 

alice100

New member
מצטרפת אלייך בשאלת האורז-הייתי רוצה

פעם אחת ולתמיד שמישהו יסביר לי,
בצורה ברורה ופשוטה,כיצד מכינים
את האורז הפרסי עם התפוחי אדמה השחומים למטה.

אשמח להסבר והדרכה מדויקת וברורה.
 

alice100

New member
שאלה לגבי הכורכום-למה חשוב להוסיף אותו

כשבהמשך מסננים?
מהנסיון שלך-אפשר להוסיף אותו לאורז לפני שמשטחים את האורז
בסיר לקראת הבישול הסופי?זה לא יהיה אותו דבר?
יש חשיבות להרתחה הקצרה שלו עם האורז?

אהבתי שבתיה ויתרה על הארובות.זה היה די קטע מכשיל
בנסיון או שניים שעשיתי.
 
זה נותן לאורז צבע צהבהב מגרה

אני ממש אוהבת אותו, ומשתמשת בכורכום הרבה באורז
אני ממליצה לך ללכת אחד אחד לפי מה שהיא כתבה, פעם אחת נסיתי קצת לשנות וזה לא יצא טוב.... מאז אני הולכת מילה במילה
 

alice100

New member
טוב
.

את יודעת למה שאלתי-כי הרי בסינון חלק
יוצא החוצה.
 

alice100

New member
פיית המשאלות--בטוח תשמחי לשמוע

שה"אורז הצהוב" היה להיט אצל ילדי המשפחה.
יש כבר הזמנה לעוד.

יש נקודה מעניינת-ראיתי את המתכון כפי שרשמה אותו
בתיה דורון-שם אין תוספת החצי כוס מים כשמאחדים
את האורז עם תפוחי האדמה.
 
למעלה