שאלה על אורלנדו!

horses23

New member
שאלה על אורלנדו!

טוב אז ככה...אני בת 12 עוד מעט! אני טסה לטיול בת מצווה שלפריז אורלנדו ובוסטון! רציתי לשאול מה יש באורלנדו חוץ מוולד דיסני! תודה רבה!! ספיר!

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאוקיי. אז כך.

א', לא וולד דיסני, וולט דיסני, והשם של הפארק הוא בכלל דיסני וורלד- Disney World. ב', את לא במקום הנכון..... זה הפורום לשחקן אורלנדו בלום, לא למקום אורלנדו.... וזהו.

kittycatbone

New member
אבוי../images/Emo6.gif

זה פשוט קורע
no offence למי שכתבה את זה והייתה רצינית...

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifLOL../images/Emo6.gif

נממ... נ"ש- שר הטבעות ושני הצריחים עשכיו בהוט אקשן, זה התחיל בערך לפני שעה אבל... הו וול

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבוי לנו..
אני אגיד לך מה יש באורלנדו מתוקה-שיער חום מתולתל-גלי חלק ושקסי,פנים מדהימום עם עיניים חומות ועמוקות,אף חמוד ושפתיים מתוקות מעוטרות בזקן ושפמשם סביבן,ואם נרד קצת למטה נגלה חזה חלק וקעקוע של שמש מתחת לטבור ואם נרד עוד קצת למטה...אתן לא תגלו אבל אני כבר גיליתי..
..ואז נרד עוד קצת למטה ונגלה רגליים חטובות ושריריות ואז נרד עוד קצת למטה ונגלה כפות רליים מושלמות.. בקיצר,אורלנדו,על כל חלקיו ואיזוריו מדהים ומושלם..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוקיי, מילא היו קוריאם לפורום הזה רק אורלנדו זה עוד מילא אבל אם עיניי לא מטעות אותי כתוב בשם הפורום אורלנדו בלום ולא רק זה, יש גם תמונה של אורלנדו בלוגו את הפורום אז את קצת צריכה להבין שזה בשביל השחקן אורלנדו בלום ולא בשביל אורלנדו שבארה"ב
מצטערת אם נפגעת, אני יודעת שאני ועוד כמה בנות (שאני לא מתנצלת בשמן כי אני אישית שונאת במתנצלים בשמי) סקלנו אותך, אבל באמת ילדה, קצת מחשבה

הממ אז ככה

מה שיש באורלנדו חוץ מוולט דיסני זה בעיקר אף, עיניים, שיער, הממ גוף אני מניחה
, איברים פנימיים, וכל מה שעולה על דעתך. [וגם מה שלא.] LOL בהחלט אחת ההודעות היותר משעשעות שראיתי פה

VIVIAN3

New member
המממ ילדה:

הפורום שאליו הגעת הוא לא מה שחשבת שהוא...
דדאייייי כבר בשער עם התמונה של שחקן היפיוף את צריכה להבין שלא מדובר בזה.... אמממ סתם שאלה: יש גם דיסניוורלד (או איך שקוראים לזה...) גם בבוסטון?!?!?!? לא ידעתי...

למעלה