שאלה על אזור בטורונטו

שאלה על אזור בטורונטו

שלום רב, אני ומשפחתי אמורים להגיע לטורונטו בתחילת מאי. קרובת משפחה שלי ממליצה להשכיר דירה בפינה של רחובות Bathurst Sheppard. יש לנו שני ילדים קטנים 5 ושנה. עד כמה שהבנתי ילד בן 5 אמור ללכת לבית ספר. 1.האם זה אזור טוב - בטיחותי, נוח מבחינת תחבורה, איכות חיים? 2.האם בתי ספר שקיימים באזור זה ברמה טובה ולאיזה בית ספר יהיה שייך בן שלנו? Dublin/Faywood /Camern 3.האם יש הרבה ישראלים באזור זה? 4.האם שדה תעופה שנמצא בקרבת מקום זה לא פוגע באיכות החיים? תודה

שדה התעופה של נורת' יורק אינו פעיל.

איזור באת'רסט ושפארד הוא איזור יהודי, מרבית הבנייה בו ישנה,יש בו בתי דירות וקונדו'ס בכל רמות התחזוקה והמחירים, אבל בעיקר בתים ישנים מאד, ומבחינה אתנית הוא מעורב מאד עם נטייה חזקה לטובת יוצאי חבר העמים. הוא קרוב מאד ל JCC ועל צירי תחבורה נוחים. האיזור הוא איזור עירוני, ואיכות החיים בעיני היא בינונית - מינוס, אבל זה עניין מאד אינדיבידואלי שקשור גם בתקציה ובדגשים. מי שהתחבורה הנוחה היא המרכיב העיקרי באיכות החיים שלו ידרג את האיזור כגבוה. יש גם הבדל בין לשכור דירה ברחוב הראשי לבין לשכור דירה או אפילו בית פרטי באחד הרחובות הצדדיים ההבדל הוא גדול, גם במחיר, יגם האיכות החיים. בן חמש הולך לבית הספר, אני לא יודע עם לתוכנית מלאה או לחצי תוכנית אבל בטוח שהוא זכאי לחינוך חינם בבית ספר ציבורי. לגבי בית הספר ראי את מאמר ההדרכה, ותוכלי לאתר לבד לפי איזור המגורים באתר של מועצת החינוך

mikki01

New member
פעיל בהחלט

אבל בבעלות פרטית של BOMBARDIER ישנם נחיתות והמראות קבועות על המסלול הנ''ל גם של מטוסים קלים וגם של יותר כבדים כולל ניסויי מנועים של ה גלובל אקספרס שמיוצר במקום

אני מסתובב הרבה באיזור DOWNSVIWE דאפרין שפארד

ומעולם לא שמעתי רעש חריג ולא ראיתי נחיתה או המראה של משהוא יותר גדול ממטוס קל....בבאטתרסט ושפארד לא רואים ולא שומעים את השדה.

mikki01

New member
The Bombardier Shuttle Plane

is a Dash 8 400 These have 2 turbo prop engines that are extremely lowed Landing at Downsview 3 - 5 times a day The global Express is a tween Engine Jet and it is very noisy Engine run up and testing trough out the day some times early morning as the Bombardier Factory works around the clock unless you are living in the area most likely that you will not hear the noise

למעלה