תנסי, מה יש לך להפסיד?
מה שבטוח הולך מעולה באידוי - תפוחי אדמה, גזר, ברוקולי, כרובית, בצל. אני יודעת שפלפלים אפשר לקלות, אז אולי זה ילך גם באידוי. מעולם לא ניסיתי. אני יודעת שיש כאלה שמבשלים כרוב, גם מכינים ממנו מרק, אז גם לזה סיכוי להצליח. גם חסה יש שמבשלים, אז שווה לנסות. ראיתי כמה מתכונים עם בישול מאוד קצר של חסה. מלפפונים - אני בספק. הם עושים לך כאבי בטן גם כשהם מקולפים? נבטים - ניסית? הם מאוד קלים לעיכול. אולי הם לא יעשו כאב בטן? (אני מדברת על נבטים כמו ברוקולי, צנונית אלפלפה...)