שאלה-על איזו רשימה / דירוג מזונות (של דמיטרי) כולם מדברים???

dimitrygo

Active member
מנהל
זה מזון טורקי ואין לי את כל הפרטים שלו. לא ניראה לי שווה את

הכסף.
אם החתולים שלך לא אוכלים שום מזון שאת מגישה להם אז אולי הם פשוט לא רעבים?

dimitrygo

Active member
מנהל
את יכולה בבקשה לצלם את כל רשימת המרכיבים וערכים תזונתיים?

dimitrygo

Active member
מנהל
לא יודע אם זה חסכון משמעותי בשבילך אבל יש את המזון הזה בשקים

של 18 ק"ג ב-250 ש"ח. זה מזון די איכותי לחתולי בית שפשוט ארוז בשקים גדולים.
https://www.mikmik.co.il/product/בריט-פרימיום-שק-מגדלים/
או פה
https://www.jungle-club.co.il/product/brit-premium-שק-מגדלים/
אולי אם תקני כמה שקים ביחד יעשו לך עוד הנחה. אני בספק שאפשר למצוא מזון ברמת חתולי בית במחיר יותר זול.

גורדיאן

New member
לזה את קוראת 'מפונקים'?

האוכל שאת נותנת להם הוא ברמה של אוכל לחתולי רחוב, אני מאכיל את חתולי הרחוב שלי באוכל ברמה גבוהה יותר.
אוכל שעולה 100 ש"ח ל-15 קילו זה ממש זבל.

eladin7

New member
רויאל קנין פיט 32

אני מניח שהתכוונת לפיט 32, הוא נמכר הכי זול ב250 ש"ח כולל משלוח.

גורדיאן

New member
שמישהו כאן (רצוי לא 'מבין עניין') יסביר לגברת למה

אוכל שעולה 18 ש"ח לקילו (15 ק"ג ב-270 ש"ח) הוא לא אוכל איכותי לחתולי בית,
מה גם שדירוג דימיטרי לזה הוא
Royal Canin (43, 39, 34, 40, 59, 44, 22, 38, 37, 40, 44, 38, 38, 20, 29, 22, 42)
-
חוץ מזה, אני לא צריך "לנצח", ואני מבין שאם אין כסף לקנות אוכל איכותי יותר אז קונים מה שאפשר לקנות, רק אל תחשבי שהאוכל שאת מדברת עליו הוא איכותי. איכות עולה כסף.

dimitrygo

Active member
מנהל
הכל יחסי. אבל את צריכה שהמזון קודם כל יהיה טעים

dimitrygo

Active member
מנהל
בריט שהמלצתי עליו למעלה עולה פחות מ-14 ש"ח לק"ג והוא עדיין

מזון טוב לחתולי בית, קיבל ציון 67.
ריגל שעולה 15.5 ש"ח לק"ג בשק של 20 ק"ג או 14 ש"ח לק"ג אם מצטרפים לקבוצת רכישה בפייסבוק הוא גם מזון יחסית טוב לחתולי בית, קיבל ציון 61.

eladin7

New member
פיט 32 והתייעצות לגבי אוכל

אני קונה, פיט 32 מ"פט פלאנט. בעצם זה פעם ראשונה שאני קונה משם, לפניכן הזמנתי מחנות מקומית בבאר שבע, :גולדן פט 20 קילו. ב פט פלאנט, הם מוכרים גם פיט גם 32 וגם אדיקשן ב250, התלבטתי בינהם , בסוף הזמנתי אדיקשן. יש מצב שהם שינו את המחיר. אבל מקסימום תתקשר בטלפון. ראיתי ששמת קישור, של אתר החי של ישראל שמוכר פיט 32 ב249, אני נמצא בקבוצה בפייסבוק של מאכילי חתולי רחוב והוא הסתנן לשם ואמר שהמחיר הכי זול אצלו והתווכח וגם שהראיתי לו צילום מסך 250 כולל משלוח, אמר לי שהם יושבים בפרדס חנה, פט פלאנט ושאין מצב שאני אקבל במחיר הזה,(אמר שאצלו הכי זול וזה לא נכון, הוא די חנטריש, מנסה לעבוד בקבוצה על אנשים שהוא "פה כדי לעזור להם" ושיבואו לקנות ממנו ב249 ללא משלוח, חח) ניסיתי להוריד אותו ל 230 ושככה יקנו ממנו הרבה אנשים בקבוצה, אבל לא רצה, אין טעם להזמין ממנו 249 זה באיסוף עצמי, ואף אחד לא רוצה להיות חמור ולסחוב כשאפשר שלא. בקיצור קיבלתי את המשלוח אחרי יומיים עם חברת שליחויות חיצונית. דרך אגב גם בקבוצה בפייסבוק יש הסדרים למי שמזמין אוכל שנמצא בהסדר עם חנויות, אבל נראה לי שזה במרכז וזה רק לאוכל זול, הכי פשוט שיש, אין אפילו רויאל. רגע, אז הבריט והריגל, הם יותר טובים מהרואיל קנין ?(אז למה כל הוטרינרים ממליצים על רויאל קנין ?) אתה מתכוון שהחלבון שם מגיע יותר מהבשר במקום הגלוטן? הנה המספר טלפון של פט פלאנט, 0533346027. זה כשהתקשרו אליי לאשר את ההזמנה טלפונית לתת אשראי כי רק ככה הם מזמינים, ואין אפשרות לשלם מזומן. כי יש להם מספר של 1700- אז חבל להתקשר לשם כדי לדבר ולברר או להתמקח, כי זה עולה כסף 1700. אפשר לקבל קישור לקבוצת רכישה של הריגל, זה כולל משלוח ? דרג אגב, שמעתי מהשליח שבא אליי שבאור יהודה מוכרים אוכל זול כי יש שם חנויות יבואן, אבל למי שבא ולוקח בעמו, ככה הבנתי ממנו.

zakylevy

New member

dimitrygo

Active member
מנהל
ואי, כתבת כל כך הרבה שאני לא יודע מאיפה להתחיל

באתר של פט פלנט פיט עולה 299 ש"ח.
לא ידעתי שבאתר החי של ישראל צריך לשלם על כל משלוח. ניראה לי מוזר מאוד.
&nbsp
וטרינרים ממליצים על רויאל קנין כי הם מכירים את החברה וסומכים עליה. רובם לא מכירים את מבחר המזונות שנמכרים בארץ.
&nbsp
כן, לדעתי החלבון יותר איכותי בבריט, אחרכך בריגל, אחרכך ברויאל ואחרכך באדיקשן.
&nbsp
לדעתי ראיתי בקבוצה הזו פירסום של חנות PETPOINT שהם נותנים 10% הנחה לקבוצה. אני לא שמרתי את הפירסום הזה כי דברים שאני קונה בד"כ בחנות הזאת עולים יותר גם אחרי ההנחה הזאת. תחפש, אולי תמצא אותו https://www.facebook.com/groups/474733202562373/

eladin7

New member
כן ראיתי. אתה צודק, המחיר השתנה ל 299 באתר.

אבל זה לא אומר כלום, אם לפני כמה ימים היה 250 והציעו לי גם באתר וגם טלפונית את המחיר הזה, גם לאדישקן וגם לפיט 32, ואמר לי שאם אני רוצה משהו יותר טוב, אז אפשר לאונדרדו ב 300. לגבי פיט 32, אני מציע שתדבר איתם טלפונית, יש מצב שיסכימו ל 250. יש לי ליד הבית בבאר שבע, 2 חנוית שמוכרות ב 300 וקצת יותר, אז מה הטעם שאני אזמין מהם, פיט 32. אני גם לא יוציא על זה 300,(אני אתקשר אליהם שבוע לפני שייגמר, רוצים לחדש עסקה באותו מחיר או לא?) כמו ששאמרת זה אוכל בינוני פלוס, מקסימום אחפש אלטרנטיבות אחרות ממה שהזכרת, במחיר דומה. חבל שמשחקים על זה, במקום להשאיר ב 250 כולל משלוח, כנראה חושבים שבנאדם ימשיך לקנות ב 300. לגבי "אתר החי של ישראל" ,ממה שיצא לי לראות את התגובות שלו בפייסבוק בקבוצה, הוא סתם חנטריש, ואומר שמוכר הכי זול, פרנציף לא הייתי קונה ממנו כלום. הוא מתנהג דורסני, חצוף, מתווכח שמראים לו מחירים יותר טובים מאצלו, כולל משלוח, אצלו משלוחים חינם מעל 399, תקרא בתקנון שלו באתר, ויש תוספת למשלוח מחוץ לעיר, ומי שקונה דרך zap. ממש הזוי, תמיד קניתי כולל משלוח ולא הגבילו אותי בשום חנות לקנות ב 400 כי לקבל משלוח. ראיתי שעכשיו נותן שירותים וחול לכאורה במחיר מוזל למי שקונה פיט 32, חח. מה לא יעשה כדי להגדיל מכירות. חח. בכל מקרה, אם אתה מעוניין, יש הסדרבקבוצה של האכלת חתולים בפייסבוק, לגבי md1, 2- 2 שקים של 8 קילו ב199, נראה לי. ואומרים שלפי הרכיבים זה הרבה יותר טוב מפיט 32..

גורדיאן

New member
דימיטרי, זה לא הגיוני.

יש עשרות סוגי אוכל ובכולם יש את אותה מדיניות של איכות/מחיר, אם בריט/ריגל חורגים מזה אולי כדאי שתבדוק שוב את הדירוג שלהם.

dimitrygo

Active member
מנהל
לא כולם נמכרים בשקים גדולים. המחיר פר קילו בשק גדול תמיד

יותר נמוך מאשר בשק קטן. בנוסף כידוע ההבדלים במחירים בין מזונות שונים תלויים בהרבה דברים לאורך כל הדרך מהיצרן, דרך ביבואן ועד לחנות.
&nbsp
שני המזונות האלה נמכרים בשקים קטנים ובינוניים לחתולי בית, בשקים האלה המחירים יותר "רגילים". ובכלל זה שעושקים אותנו ב-99.9% מהמקרים לא אומר שה-0.01% שנשאר הוא בהכרח שקר.

eladin7

New member
קבוצת רכישה בפייסבוק לגבי ריגל 20 קילו או בריט 18 קילו

אפשר לקבל קישור לקבוצת רכישה ?

dimitrygo

Active member
מנהל

www.catfood.co.il

למעלה