כן ראיתי. אתה צודק, המחיר השתנה ל 299 באתר.
אבל זה לא אומר כלום, אם לפני כמה ימים היה 250 והציעו לי גם באתר וגם טלפונית את המחיר הזה, גם לאדישקן וגם לפיט 32, ואמר לי שאם אני רוצה משהו יותר טוב, אז אפשר לאונדרדו ב 300. לגבי פיט 32, אני מציע שתדבר איתם טלפונית, יש מצב שיסכימו ל 250. יש לי ליד הבית בבאר שבע, 2 חנוית שמוכרות ב 300 וקצת יותר, אז מה הטעם שאני אזמין מהם, פיט 32. אני גם לא יוציא על זה 300,(אני אתקשר אליהם שבוע לפני שייגמר, רוצים לחדש עסקה באותו מחיר או לא?) כמו ששאמרת זה אוכל בינוני פלוס, מקסימום אחפש אלטרנטיבות אחרות ממה שהזכרת, במחיר דומה. חבל שמשחקים על זה, במקום להשאיר ב 250 כולל משלוח, כנראה חושבים שבנאדם ימשיך לקנות ב 300. לגבי "אתר החי של ישראל" ,ממה שיצא לי לראות את התגובות שלו בפייסבוק בקבוצה, הוא סתם חנטריש, ואומר שמוכר הכי זול, פרנציף לא הייתי קונה ממנו כלום. הוא מתנהג דורסני, חצוף, מתווכח שמראים לו מחירים יותר טובים מאצלו, כולל משלוח, אצלו משלוחים חינם מעל 399, תקרא בתקנון שלו באתר, ויש תוספת למשלוח מחוץ לעיר, ומי שקונה דרך zap. ממש הזוי, תמיד קניתי כולל משלוח ולא הגבילו אותי בשום חנות לקנות ב 400 כי לקבל משלוח. ראיתי שעכשיו נותן שירותים וחול לכאורה במחיר מוזל למי שקונה פיט 32, חח. מה לא יעשה כדי להגדיל מכירות. חח. בכל מקרה, אם אתה מעוניין, יש הסדרבקבוצה של האכלת חתולים בפייסבוק, לגבי md1, 2- 2 שקים של 8 קילו ב199, נראה לי. ואומרים שלפי הרכיבים זה הרבה יותר טוב מפיט 32..