שאלה על איטואיציה תקשור ורגשות

שאלה על איטואיציה תקשור ורגשות

הי חברה,מה נשמע? יש לי אינטואיציה מעולהויכולת תקשור טובה בכל מה שקשור לסיפורים של אנשים שמספרים לי וברגע שמדובר בי ,לדוגמא שמפריע לי אם מישהו מנצל אותי אני ישר פוחדת וכועסת ואני לא מצליחה להפעיל אינטואיציה כדי לדעת אם זה בא מפחד וחוסר בטחון או אינטויציה? יש טכניקה שאתם מכירים? תודה זינה

eliya-l

New member
זינה

קחי בחשבון שאף אחד לא מנצל אותך מבלי שאת תאפשרי את זה.

eliya-l

New member
זינה

פחד זה פחד אינטואיציה היא אינטואציה. פחד נשלט ע"י רגש אינטואיציה יותר מכל היא ידע. בין פחד ואינטואיציה ישנו גבול מאוד עבה, רחב וענק הוא מאוד לא דק. אפשר לתת לך שעורי בית - משהו שאת מנסה להתחמק ממנו בדרך קבע? עברי על הדברים שכתבת ושאלת כאן במהלך השנה האחרונה ואת התגובות שקיבלת שאלי את עצמך - מה נשתנה??? האם עשית משהו??? עבודה מהנה שתהייה לך

זינה בוקר טוב

אם הבנתי נכון הרי ככל שהדברים קשורים לאחרים את פתוחה ורואה, אולם שהדברים קשורים בך, את נאטמת. נראה לי שאת צריכה לחשוב בכיוון של קבלה עצמית. האחרים נמצאים באור לגביך, אולם את שומרת על עצמך בחושך. כאילו שיש דבר בעצמך שאת רוצה להחביא מאחרים, ואולי גם מעצמך. את מגיבה בתוקפנות, מתגוננת, בונה חומות, לא נותנת לאיש להציץ פנימה. ממה זה נובע, רק את בעבודה פנימית תוכלי לדעת. כל מה שאני יכול להגיד הוא שיש מחשבות ותחושות ורגשות שיכולים להתקיים רק בחושך, ובדרך כלל אלו הדברים המושכים אותנו מטה. היפתחי, תני לאור להכנס, לעיתים האור כשלעצמו עושה את ההבדל. חג עצמאות שמח יעקב

סיריוס1

New member
הכעס שלך נובע מהרצון שלך...../images/Emo57.gif

...להגן על האני הפנימי שלך "משליטה זרה". את לא אוהבת להיות יותר מדי מחוברת וזורמת עם אחרים, את אוהבת להיות עצמאית "ומלכה" יחידה בעולמך. אני מבין אותך כי ככה גם אני. זה נובע מאנרגיית "גבורה" פנימית ( צד הדין ) שהיא מאפשרת לנו "להיות עצמאיים רוחנית" ולשחרר אחרים משעבוד זר. לדעתי את צריכה להתרכז בעצמאות שלך ברגע שאת מרגישה את הכעס הזה, זהו כעס הדומה לכעסה של חייה שמנסים להכנס לטריטוריה שלה, הדרך הטובה ביותר היא להתרכז בעוצמה הרוחנית שלך בעת ההתחברות שלהם איתך והרצון שלהם "לקבל" או "לינוק" אנרגייה ממך, אז תרגישי שאת עוצמתית ועצמאית למרות שהם מחוברים אליך "ולוקחים" ממך ללא רשות...תרגישי שאת לא מנוצלת ולכן לא תכעסי.

קלעת בול יעקב

לא הצלחתי להגיע למה זה נובע אני רק יודעת שזה התחיל מגיל קטן מאוד בערך 4 שבו נפגעתי הרבה מחברות וחברים ומשם זה ממשיך כל פעם עם מישהו/מישהי וכל הזמן יש פחד שינצלו אותי,לא סומכת על עצמי ולא על אף אחד אחר הייתי רוצה להאמין שיהיה בסדר ואני בסדר והעולם בטוח אבל לפעמים זה משתלט ואז אני נבלעת בתוך הסרט בשידור חוזר

חיבת לספר ומבקשת הסבר מכול המתקשרים

אבי ז"ל ניפטר לפני כ18 שנה מאלצאימאר הוא התחיל להדרדר לאט לאט בתקופה מסוימת הוא הלך בקושי והיה לו מין מבט משונה בעניים כאילו מנסה לזכור מי עומד מולו .אחכ המצב החמיר יותר ויותר והוא ניפטר. חמי אביו של בעלי שלא דמה ולוא בכלום לאבי ז"ל גם חלה קיבל SVC היו לו כמה ארועים יום אחד בעלי הביא את אביו אליניו הביתה אני הסתכלתי עליו על חמי וראתי ממש את דמותו של אבי חשבתי כי אבי הוא לרגע לא הבנתי מה קורה איתי היתי צריכה לשחזר לעצמי מה קרה לפני כן .הרגשתי ממש אי נוחות חוסר ודאות ממש כך לא ידעתי מה קורה איתי אחרי מספר שניות התאוששתי ואמרתי לעצמי זה חמי לא אבי אך היתי מבולבלת ולא היהלי למי לספר אנא הסבירו לי מה היה שם.

סיריוס1

New member
מעבר להסברים...../images/Emo17.gif

...פסיכולוגיים או דמיון ברצוני להסביר כי מדובר על "התלבשות רוח ברוח". אנחנו יוצרים את המציאות שלנו בעזרת כח החיים שיוצא מההילה שלנו כלפי חוץ, זהו אור הילתי מסוג מאוד מיוחד והוא דומה לאש חיה. האור הזה יוצא מהעניים שלנו ומאיר/מטעין את המציאות הסובבת אותנו באנרגיית חיים שמגיע מהנשמה שלנו ( שבמימד גבוה יותר מהגוף הפיזי והרוחני ). כאשר אנחנו מחוברים "לנשמה" כלשהיא ואנחנו נתקלים "בכלים" שיכולים לקבל את אותה נשמה, אז יש ירידה של הרוח לתוך אותו הכלי ואנחנו רואים ממש מישהו או משהו דומה מאוד. אם הכלי טהור והאנרגיה של הראיה שלנו חזקה מאוד וטהורה, אזיי ניתן ממש לממש פיזית מישהו או משהו, אולם זה היה אפשרי לקדמונים, היום העולם טמא ולכן לא ניתן ממש להוריד או לראות מישהו יורד לעולם הזה ומתלבש בתוך מישהו אחר, אלה אם כן יש אהבה חזקה וקשר מאוד מיוחד...

דוד גלאור1 ביקש למסור

ואין לו שמץ של מושג ירוק איך התגלגל שמו אל תוך הסיפור הזה , והוא מתפלא בהשתוממות מלאה על מה ולמה הוא צריך להסביר מה על כן הוא משיב לך בבקשה ואין על מה לאחרונה כשראיתיו הניד בראשו בצער ומלמל דברים לא ברורים בכלל, ומתוך כך שלא רציתי ללסבול מנחת לשונו, לא הפרעתיו מלהצטער או מה שזה לא היה

אין על מה להעלב יקירה

פשוט לא על כל דבר יש לי מה להגיד וטוב שכך, שאחרת הייתי מדבר ומלהג בלי הפסק התבדחתי ואם פגעתי מצורפת התנצלות

תודה סיריוס

באותו זמןחשבתי על אבי- ועל חמי שהנה חמי הגיע למצב שאבי היה בערך.-

מקרה נוסף שחויתי

אז לפני כ20 שנה כלל לא היתי רוחנית והאמנתי במה שאני רואה בענים וטו לא למרות שהרגשתתי דברים רבים לא התחברתי אלהם אחרי מות אימי חלמתי אודותיה רבות היניו בקשר טוב בחיים וגם אחרי מותה חלמתי אותה רבות .כחצי שנה אחרי שאימי נפטרה עברניו דירה. בחלומי אני רואה את אימי עים כנפים והיא שואלת אותי תגידי איפה אתם גרים? החלום היה חזק ממש כשהתעוררתי הייתי בהלם ולא יכולתי לשכוח.

סיריוס1

New member
חלום יפה ונכון. כולנו...

...חלק בלתי נפרד מאלוהים, כמלאכים טהורים וטובים שירדו לעולם בו יש רצון לחיים יחודיים ומקוריים... הכל אחד. והכל חי עד עדי עד... הרבה עולמות נפלאים ויפים עד כדי שהדמיון לא יכול לתאר.. צבעים שאינם ידועים, חיות מהאגדות, פיות קטנות עם כנפיים זוהרות, מלאכים עם כנפיים לבנות ועוד...הרבה הרבה הרבה חיים וטוב שלא ניתן לכתוב, אלה לצייר ולחלום. או...לעשות מסע אסטראלי מעניין ונעים מאוד... צריך לשמוח גם כשחושבים על הנפטרים !! כל טוב,

למעלה