שאלה על אימוץ

y5y4y3y2y1

New member
שאלה על אימוץ

רק רוצה לדעת אם זה נכון או לא נכון..
זה נכון שאם מאמצים כלב מצער בעלי חיים, אז יש אפשרות שהוא יהיה כבר עם חיסונים? ואם לא, אפשר לחסן אותו שם?
חושבת לאמץ לי כלב... רוצה כל כך!!!
ומישהו יודע איפה אפשר לאמץ באזור המרכז?

danielas2

New member
יום אימוץ בשבת הקרובה

היי, כן, כשמאמצים כלב מכל עמותה, מקבלים אותו מחוסן ומסורס/מעוקר ועם שבב תמורת סל אימוץ בסביבות 500 ש"ח. יום שבת הקרוב יש יום אימוץ בפארק דרום בתל אביב של עמותת "הכלבים שבצל". שעות 10 -15. מנחם בגין) בתל אביב, רח' בירנית 27.

במקום יהיו: מתנפחים, בלונים, מוזיקה, שערות סבתא, פינות ליטוף,
ייעוץ והדרכה בתהליך האילוף, מזון וציוד לכלבים במחירים מיוחדים.
ביום האימוץ תוכלו למצוא כלבים מדהימים מכל הסוגים, מינים, גילאים וגדלים!!!!!!!!!

לפרטים: לידיה 0503919103, נטע 0546300322, נטלי 0522804224

כן, זה נכון.

אם מדובר בכלב בוגר אז לרוב את משלמת סל שכולל כבר את כל החיסונים שקיבל+עיקור/סירוס, שהוא בין חצי לשליש ממה שהיית משלמת אם היית עושה את החיסונים והעיקור/סירוס בעצמך. אם מדובר בגור אז הוא מן הסתם קיבל רק את החיסונים שהספיק ובהתאם לגיל שלו, אבל לרוב העמותות יש חבילות אימוץ עם וטרינרים כך שאת המשך סדרת החיסונים את תעשי בזול.

חשוב להבין שכלב זו התחייבות ל15 שנים פלוס מינוס. בשל כך, חשוב שקודם כל תחשבי האם את מוכנה להתחייבות כזו. אם לא, עומדת בפניך אופציה נפלאה של גם להינות מנוכחות של כלב (וללמוד האם זה מתאים לך) וגם להציל חיים - לשמש בית אומן (למשל, עבור עמותת חבר לי). ככה הכלב נמצא אצלך, בינתיים מתרגל לחיי בית, עד שהוא מוצא בית קבוע משלו. אם החלטת שאת מאמצת, אז אין "אני עוברת לדירה שבעל הבית לא מרשה כלבים", אין "נולד לי תינוק ואין לי כוח לטפל בשניהם", אין "אני טסה לחו"ל ולא יכולה/רוצה לקחת אותו איתי". את אחראית לכלב הזה עד אחרון ימיו. שוב, אם זה קצת מפחיד אותך, כי את אולי עדיין לא במקום מספיק יציב בחיים שלך, זה בסדר גמור - ואופציית האומנה פתוחה בפניך והיא אופציה נפלאה, אבל בשום אופן לא לאמץ במחשבה של "מקסימום עוד 3 שנים אני אמצא לו בית אחר". אם החלטת שאת כן רוצה ללכת על זה, חשוב שתחשבי לאיזה כלב את הכי תתחברי. האם יש לך חיבה לגדולים יותר או לקטנים יותר? האם את ספורטיבית ורוצה כלב שישתלב באורח חיים ספורטיבי, או שאת דווקא בטטת כורסא? האם זו תהיה הפעם הראשונה שאת מטפלת בכלב? יש כמה וכמה עמותות במרכז, למשל, צער בעלי חיים רמת גן ועמותת חבר לי, שישמחו לעזור לך לבחור את הכלב המתאים לך.

בהצלחה, באשר תבחרי

למעלה