שאלה על אינטואיציה וקריאת מחשבות

שאלה על אינטואיציה וקריאת מחשבות

אני רוצה להפנות את השאלה לנמרוד, אבל אשמח לתשובה מכל אחד שהוא. נמרוד, אתה טוען שאין לך כוחות על טבעיים, שכל מה שאתה עושה, ניתן ללמידהוהסברים מדעיים ופסיכולוגיים. יש מקרים בתוכנית שלך, שאנשים חושבים משהו ואתה "מנחש" על מה הם חשבו, בדיעבד מסתבר שגרמת להם לחשוב על כך בדרכים כאלו ואחרות והבחירה שלהם לא הייתה חופשית כל כך. לעומת זאת, יש מקרים שבהם אתה אומר לאדם מה שם אהבתו הראשונה, או לחילופין מנחש מספר ת"ז שלו. מקרים כאלו, קשה, או לפחות, אני אישית לא מצליח להסביר באמצעות סוגסטיות. יש כאן סוג של קריאת מחשבות. לפי מה שהבנתי, אתה טוען שמדובר באינטואיציה. שהאדם רוצה שתגיד את השם הזה, ולכן אתה אומר אותו. שאתם "משדרים" על אותו גל. זה לא סוג של טלפתיה? יכולת על טבעית? אינטואציה למיטב הבנתי, הכוונה לפירוש סימנים בלתי מודעים על ידי התת מודע, וההרגשה כי דבר מסוים הוא נכון או לא. האם אתה טוען שאתה מצליח אינטואיטיבית לקרוא אנשים, על פי שפת גוף, וסימנים כאלו ואחרים, ומכך להסיק את שם האדם עליו הם חושבים, או את המספר? או שמא מדובר בשיטה אחרת לגמרי? אני לא רוצה שתגלה את הדרך בה אתה עושה זאת, אבל אני אשמח להסבר כיצד זו אינה יכלת על טבעית, אלא משהו מדעי. בתודה מראש

LiranTheWizard

New member
כל ניחוש ת.ז. או אהבה ראשונה

או כל פרט אחר, לא מושג באמצעות סוגסטיה (לפי מה שאני יודע). הנושא כבר נדון כאן מס' פעמים. אף אחד לא יחשוף את השיטה המדוייקת, אבל הדברים רחוקים מאוד ממה שאתה רואה בתור צופה כמוצר מוגמר בטלוויזיה. וכמו שקיציס אומר (למרות שאני לא ממש רואה "ארץ נהדרת"): נסתפק בדברים האלה...

אני לא מבקש חשיפה של השיטה האמיתית

אני רק שואל האם השיטה הזו מסתמכת בצורה כזו או אחרת על רמזים מהנשאל, אפילו רמזים אשר הוא אינו מודע אליהם? האם שפת הגוף יכולה ל"שדר" שם או מספר שאתה חושב עליו? ואם לא ככה, אם לא מדובר בסוג של קריאה של הבנאדם שעומד מולך על סמך סימנים קונקרטיים, אז האם זה לא גובל בעל טבעי?

טריאן

New member
זה לא גובל בעל טבעי.

כשאתה כועס על מישהו אתה בטח מנפנף בידיים שלך. לגבי אינטואיציה,לא על טבעי!כל אחד יכול עכשיו לקחת חבילת קלפים ולנחש איפה נמצא מלוכה ואחר כך יעלה שלב שלב. אני בעצמי מנסה לפתח ואני כבר רואה פירות בשלים.

נפנוף בידיים

הוא סימן לכעס, שיכול להתפרש ככזה בהתאם לסיטואציה, ואתה "מרגיש" באינטואיציה שהאדם השני כועס עלייך, גם אם לא תמיד אתה יודע להסביר בדיוק למה. אבל האינטואיציה מתבססת על התנועות ידיים שלך. אינטואיציה משמעותה שימוש ברמזים בלתי מודעים כדי להגיע להחלטה מסויימת. (בערך) אם אתה לוקח חבילת קלפים מעורבבת היטב, ומנחש איזה קלף נמצא למעלה, או איפה נמצא קלף מסויים. הסיכויים שלך לנחש נכונה הם 1 ל52. אם אחוזי ההצלחה שלך גבוהים מכך, כנראה שאתה מנחש נכונה. ואז יש שתי אפשרויות, יש לך כח על טבעי שמאפשר לך לדעת, להרגיש, לנחש איפה נמצא הקלף המדובר או שאתה מסתמך על רמזים בלתי מודעים וככה אתה "מרגיש איפה הקלף" דוגמא, ראית את כל החפיסה, חצית אותה לשניים, והפכת את שני החצאים מבחינת סדר עליון תחתון. וכעת אתה מחפש קלף מסויים ויודע בערך איפה הוא נמצא. מדובר באינטואיציה, כאשר התת מודע שלך זוכר איפה הוא ראה את הקלף קודם לכן, ויודע באיזה אזור בערך הוא נמצא. אני לא יודע עד כמה מה שכתבתי נכון או מדוייק או בכלל אפשרי. אבל בכל זאת, זה לא עונה על השאלה, האם כשאנחנו חושבים על מספר או שם כלשהו, אנחנו משדרים זאת בשפת גוף שלנו? האם כל אדם מנוסה מספיק, יכול בעצם לקרוא את המחשבות שלנו, פשוט כי אנחנו משדרים אותן בכל הגוף, בעוויתות כאלה ואחרות?

LiranTheWizard

New member
אין לי מושג איך נמרוד

עושה מה שהוא עושה. אני עושה רוטינות זהות בשיטות מקובלות של קוסמים. שזה אומר אביזרים מיוחדים ו/או טכניקות מסויימות שמאפשרות לי לדעת מה כתבת. צריך להבין שמעולם לא ראיתי מישהו שקורא מחשבות מבלי שהוא קודם כל מבקש מהמתנדב לרשום זאת ע"ג פיסת נייר. ולכל המקטרגים על כך - איך אני אספק הוכחה שבאמת "קראתי" את המחשבה? ע"י כך שהצופה יפתח את הפתק ויראו שהמחשבה "תואמת" למה שאני הצלחתי "לקרוא". בכל זאת, אחרי הדיון כאן, אני חושב שהסיכויים שנמרוד באמת עושה שימוש מאסיבי בעקרונות פסיכולוגיים כאלה ואחרים שואף לאפס (כמובן שהוא מוזמן להוכיח אחרת). הוא פשוט לא אוהב לקרוא לעצמו קוסם. זה הכל. אני קורא לעצמי קוסם. אני מעסק בקסמי טלפתיה. מה הבעיה בזה? אין בעיה. זה הכל עניין של סמנטיקה...

כלומר

אתה טוען שאין דבר כזה קריאת מחשבות? אתה טוען שכל דרך בה אדם אחד יודע לומר מספר שאדם אחר חושב עליו או שם שאדם אחר חושב עליו היא בעצם טריק? בין אם מדובר בסוגסטיות, אביזרים מיוחדים, או כתיבה על נייר וטכניקה לראות מה כתוב על הנייר? כלומר אינטואיציה, "להרגיש" מה אדם אחר חושב, איננה קיימת?

טריאן

New member
לא אמרתי שאינטואיציה איננה קיימת

אדרבה,אני מפתח אינטואיציה בזמן האחרון והולך לי(למרות שאני מסתמך גם על שפת גוף) קריאת מחשבות זה שפת גוף ואי אפשר לבוא ולקרוא מחשבות כמו ספר או האזנה לרדיו.

LiranTheWizard

New member
למרות מה שתשמע מאנשים אחרים

אני מאמין שקריאת מחשבות קיימות. טלפתיה אמיתית אפשרית בתנאים מסויימים ומאוד מבוקרים. תמאים שאינם מתקיימים בחוץ ו/או בטלוויזיה. לכן, כל מה שרואים על המרקע מבוסס על טריקים כאלה ואחרים. סוגסטיה אינה טריק במובן הקלאסי של המילה - עדיין, מדובר באומנות בפני עצמה. "להשתיל" למישהו מחשבה - זה טריק בעיניך? לדעתי זו יכולת רבת עוצמה. מה זה טריק בעיני? שימוש בנייר Copy לדוגמה. שים לב לשוני כאן. יחד עם זה, זה לא הטריק אלא הרוטינה שלמה שאתה תופר מסביב. ואני חייב לציין שנמרוד לא מצטיין בזה בכל דבר שהוא עושה. למשל, בפרק הטלקינזיס, חלק מהקסמים הוצגו כאילו הם קסמי יום-הולדת. חלק אחר היה כמובן מוצלח.

טריאן

New member
לא אמרתי שרק אינטואיציה קיימת

סוגסטיה זה אומנות שאני חפץ מאוד לשלוט בה,אני קורה טריק לקסם שבו אני מסתכל על הקלף למעלה ולמטה ואז יודע איזה קלף בחרת לפי הקלף למעלה ולמטה(אני לא רוצה לחשוף את הקסם...)

BOSS77

New member
לא, יש מרשם ויש נייר קופי. זה הכול.

מאוד פשוט. מאוד. למי שלא יודע מה זה מרשם, זאת תוכנה גנובה ממשרד הפנים שיש בה את כל הפרטים של כל אזרחי ישראל, כולל תעודת זהות. הרבה מדיומים שרלטנים משתמשים בזה, פעם חשפו מדיומית כזאת בכלבוטק. אני לא יודע אם נמרוד משתמש בזה בדיוק, אבל יש אפשרות כזאת.

LiranTheWizard

New member
נניח והוא משתמש בתוכנה

ויש קוסמים שמשתמשים בה. לא מכיר באופן אישי. איך הוא יודע את מי הוא הולך לפגוש? נניח שאני יודע את הפרטים של משה לוי - איך אני בדיוק אפגוש אותו?

BOSS77

New member
מה הבעיה?

לפני ראיון למשל, הוא יודע מי יהיה המראיין או מי תהיה המראיינת מראש... כמו בראיון הזה לפני איזה שנה בערך שנמרוד כתב למראיינת את מספר תעודת הזהות שלה בסלולרי שלה, מינוס סיפרה אחת. בכל זאת, קשה לזכור את כל המספר או להסתכל על זה בלי שהיא תיראה. אפשר גם לקחת דף ולכתוב את זה בקטן מאוד שאתה תיראה ואז תעבור על זה אבל אם תראה למוקסם את הדף אז הוא לא ישים לב לכלום (מה שאני עושה בדרך כלל).

LiranTheWizard

New member
יכול להיות. זה גם אפשרי

תגיד, ליאור מנור השפיע עליך עם המילה "מוקסם" מתוך הספר שלו?...

BOSS77

New member
אממ

לא ידעתי בכלל שהוא המציא את המילה הזאת ואני לא יודע על איזה ספר אתה מדבר, פשוט רוב הקוסמים שאני מכיר אומרים מוקסם... זה יותר יפה ממתנדב....

LiranTheWizard

New member
כי אני פשוט נתקלתי לראשונה

במילה הזו בספר שלו שקיבלתי. היו קצת ביקורות על הספר הזה לגבי מס' קסמים שהוא לא היה צריך לחשוף... שיהיה.

למעלה