שאלה על איקקלומין

מצב
הנושא נעול.

qwert3

New member
שאלה על איקקלומין

שאלה על איקקלומין
האם יש לכן תופעות לוואי מהכדורים? אם כן - מהן? לי החזה מאוד כואב וכבד. התחיל כמה ימים אחרי הביוץ. הוא כואב כשאני נוגעת בו וכן כשאני מורידה חזיה נדמה שהוא ממש ממש כבד. גם אצלכן זה ככה, או שאצלי זה מעיד אולי על משהו אחר? (מקווה מאוד).

העין ה 3

New member
לא כתבת מה בדיוק הטיפול שלך

שאלה על איקקלומין
האם יש לכן תופעות לוואי מהכדורים? אם כן - מהן? לי החזה מאוד כואב וכבד. התחיל כמה ימים אחרי הביוץ. הוא כואב כשאני נוגעת בו וכן כשאני מורידה חזיה נדמה שהוא ממש ממש כבד. גם אצלכן זה ככה, או שאצלי זה מעיד אולי על משהו אחר? (מקווה מאוד).
עשית הזרעה? כתבת שהכאב התחיל כמה ימים אחרי הביוץ. התכוונת אחרי ההזרעה? אני לא זוכרת תגובה כזו לאיקקלומין, אבל לקחתי בסה"כ חודשיים וזה היה לפני המווווון זמן. זה בהחלט יכול להעיד על משהו אחר... אבל מצד שני, כמו שכבר נטחן פה הרבה - אין סימנים מוקדמים. מתי את אמורה לעשות בדיקת בטא? שיהיה בהצלחה!

qwert3

New member
לא עשיתי הזרעה החודש

עשית הזרעה? כתבת שהכאב התחיל כמה ימים אחרי הביוץ. התכוונת אחרי ההזרעה? אני לא זוכרת תגובה כזו לאיקקלומין, אבל לקחתי בסה"כ חודשיים וזה היה לפני המווווון זמן. זה בהחלט יכול להעיד על משהו אחר... אבל מצד שני, כמו שכבר נטחן פה הרבה - אין סימנים מוקדמים. מתי את אמורה לעשות בדיקת בטא? שיהיה בהצלחה!
לא עשיתי הזרעה החודש
אלא רק מעקב זקיקים. הביוץ היה כנראה ביום שישי או שבת לפני שבוע. יש לי עוד זמן עד המחזור (מקווה שיגיע רק אחרי הלידה
). עוד מישהי יודעת/ זוכרת??????

אמאלה2

New member
עשיתי שני טיפולים לפני שננננים

לא עשיתי הזרעה החודש
אלא רק מעקב זקיקים. הביוץ היה כנראה ביום שישי או שבת לפני שבוע. יש לי עוד זמן עד המחזור (מקווה שיגיע רק אחרי הלידה
). עוד מישהי יודעת/ זוכרת??????
עשיתי שני טיפולים לפני שננננים
לא זוכרת תופעות לוואי אבל שוב זה היה ממש מזמן ואצלי זה היה די כמו כוסות רוח למת. בכל מקרה, כמו בכל טיפול, אל תחפשי סימנים. כל סימן יכול להיות לכאן או לכאן והדברים הללו מכניסים למתח עוד יותר, מתח מיותר לגמרי. צריך רק לנסות להעביר את הזמן, עד כמה שזה קשה ולחכות לבדיקה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה