שאלה על אלמו

שאלה על אלמו

קניתי את הדיסק דוקי ומאחורה יש כזאת בובה של אלמו עכשיו התערבתי עם חברה שלי (שגם היא בפורום) שרחוב סומסום עמדו לתבוע אותם ולכן לחדשים יותר אין מאחורה את הבובה זה נכון??????????????

healing drug

New member
תשובה...

כן היה סיפור כזה עם רחוב סומסום שרצה לתבוע אותם אבל אני חושבת שזה היה על שיר כלשהו ולא על העטיפה... יש לי שאלה: תגידו גרין דיי היו יום חמישי ב- TRL?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifגם אני שואלת...

נכנסתי לאתר של גרין דיי את'ורתי, וזה רשם שהם היו שם, וכל מיני תמונות וזה... ולא יצא לי לראות ביום חמישי, אז חשבתי שאולי היום יהיה שידור חוזר, אבל לא היה... מישהו יודע אם יהיה בעתיד?

GREEN GAY GIRL

New member
ראיתי

ראיתי ביום חמישי זה היה אבל היה TRL באיזו מסיבת אביב ... ובאתר היות תמונות שלהם וכל זה וכשראיתי את זה<בTV> לא היה אותם אלא ת'מסיבה הזאת ...

BlueBeIl

New member
יו את יכולה לסרוק את זה?

אף פעם לא יצא לי לראות את המאחורה הישן...

®NuLy®

New member
זה ישן...?!?

אני קניתי בערך לפני 3 חודשיים את דוקי ויש את זה מרחוב סומסום

healing drug

New member
הבובה עדיין נשארה על הצד השני של ..

הדיסק, אם יש לך תדיסק את יכולה לראות אותו...

BlueBeIl

New member
שלי לא יהיה את דוקי..?

אבל יש לי את הגירסא הפוסט-תביעתית, שיש מאחורה סתם תמונה מרוחה של קהל בהופעה או משהו כזה, ואף פעם לא יצא לי לראות את הגירסא הישנה... אז אם תסרקו\תמצאו את זה באינטרנט זה יהיה ממש נחמד.

BlueBeIl

New member
זה בכלל לא אלמו!!!

זה אריק!! אבל תודה רבה רבה רבה בכל מקרה
אה מה קורה איתך והפוסטר? עוד רוצה אותו?

healing drug

New member
תשובה...

אני לא בטוחה ממש אבל נראה לי שיש שני גרסאות של דוקי אחת ישנה ואחת חדשה (משהו במוזיקה נראה לי)---> אבל אני חושבת שהעטיפה של הדיסק נשארה אותו דבר תמיד (עם התמונה של ההוא מרחוב סומסום...)

SAMAR

New member
זה לא אלמו....

זה אריק....מאריק ובנטץ....או שאני פשוט עיוורת....

gp53

New member
טוב

קודם כל זה אריק בכלל, שבאנגלית נקרא Ernie, והייתה תביעה גדולה נגד גרין דיי בגלל שילדים ראו את אריק על העטיפה וחשבו שזה דיסק לילדים אז קנו אותו וההורים שמעו ומסתבר שהם לא אוהבים פאנק או משהו. בכל מקרה הם באמת שינו את העטיפה לכמה זמן אבל מסתבר שעכשיו החזירו את זה אז יש גם דיסקים ישנים עם העטיפה וגם חדשים. מה שכן, לפי מה שאני זוכרת היה להם גם שיר שנקרא Ernie, מישהו יודע מה עם זה?

למעלה