שאלה על אנטריקוט...
מדי פעם אני קונה אנטריקוט בכמעט חינם. לפי דעתי זה אחלה אנטריקוט ביחס למחירו. רציתי לקנות אותו קפוא אבל משום מה הקצב טען שהם לא מוכרים קפוא.. דבר נוסף שהיה נשמע לי מוזר ואני בטוח שהוא עבד עלי זה שהם מקבלים נתח של פרה מחו"ל והם חותכים את זה. למרות שאני יודע בוודאות שזה בשר קפוא מיובא של טיבון וויל מדרום אמריקה. שתי שאלות. 1.קניתי נתח די גדול בשבילי. האם יש בעיה בכל יום לאכול חתיכה אחת במשך 2-3 ימים?
אני מאכסן אותו במקרר תחת קרח. 2.אתמול אכלתי חתיכה והיום חתיכה ושמתי לב שהיום הבשר היה יותר רך. יכול להיות שגם שכיבה במקרר קצת מישנת אותו ועושה אותו יותר רך?
מדי פעם אני קונה אנטריקוט בכמעט חינם. לפי דעתי זה אחלה אנטריקוט ביחס למחירו. רציתי לקנות אותו קפוא אבל משום מה הקצב טען שהם לא מוכרים קפוא.. דבר נוסף שהיה נשמע לי מוזר ואני בטוח שהוא עבד עלי זה שהם מקבלים נתח של פרה מחו"ל והם חותכים את זה. למרות שאני יודע בוודאות שזה בשר קפוא מיובא של טיבון וויל מדרום אמריקה. שתי שאלות. 1.קניתי נתח די גדול בשבילי. האם יש בעיה בכל יום לאכול חתיכה אחת במשך 2-3 ימים?