שאלה על אסטרולוגיה...

השואלת14

New member
שאלה על אסטרולוגיה...

עקב דילמה לגבי תחום מסוים בחיי, ניגשתי גם לפותחת שאני מכירה וסומכת עליה בקלפי טארוט וגם לאסטרולוגית ידועה אבל אחת שמעולם לא הייתי אצלה;

בגדול שתיהן אמרו דברים מאד דומים אבל לגבי התחום שהכי מטריד אותי היא אמרה משהו
שונה למרות שאת הבסיס קראה נכון מאד ובסוף היא אמרה משהו שנשמע לי מאד מוזר ואשמח לפרשנות...;
היא אמרה שהיא רואה כמה תרחישים שיכולים לקרות
שאלתי אותה אם הפסימי הוא זה שהיא רואה, שהיא נוטה אליו, אז היא אמרה שכן

יצאתי מאד מבולבלת ממנה. גם כי היא פסימית לעומת הקודמת שהייתי אצלה (טארוט, זו שאני מכירה) וגם בגלל התרחישים.
מה פשר נושא התרחישים? אני מבינה שאומרים שהכל כתוב אבל... רק שלא ברור לי איך אחת כמוהה יכולה לומר לי שהיא
רואה כמה תרחישים אבל...

תודה מראש עבור ההסבר

ובכן..

סביר לגמרי שיש כמה תרחישים, אבל אם לא מפרטים אותם ומאפשרים ללקוח גם לקחת עמדה בעצמו ואפילו לבחור דרך פעולה לגבי כל אחד מהם, זה לא רציני. אומר לך מה אני חושב: היא פשוט לא יודעת, ומפחדת להתחייב.. ללכת לפגישה שלמה רק כדי לשמוע ש'היא נוטה לתרחיש הפסימי' בלי שום הסבר ובלי שום הסבר לגבי התרחישים האחרים, זה לא ממש רציני בעיני. סורי.

השואלת14

New member
המשך

תודה עבור התגובה.
היא לא סתם אמרה שהיא נוטה לתרחיש הפסימי אלא הסבירה את מה שהיא רואה
ואני מודה שמה שהיא הסבירה היה הגיוני ומילא לא להשאיר מקום לתקווה, הרי לא הגעתי
לפסיכולוג... אבל זה שהיא אמרה "תראי, אני רואה כאן כמה תרחישים אפשריים" באותו רגע
התבלבל לי הראש לגמרי ולמרות שאולי הייתי צריכה, ממש לא הרגשתי צורך לשאול אילו תרחישים כי הרי
מה הטעם...?
נורא מתסכל

אולי כאן עשית באמת טעות

כשאת מגיעה לאסטרולוג, כדאי שתשיגי ותוציאי ממנו כל טיפת מידע אפשרית. אל תשכחי שגם אם באת לצורך מטרה מסויימת, הרי שבסופו של דבר את נשארת לבד עם התשובות, ועלולה להרגיש שגם אם סופקת באותו רגע - יתכן ותרצי בהמשך גם לבחון דרכים אחרות ואינפורמציה נוספת לגבי אותו אירוע או אדם מזוית נוספת, ואז לא תוכלי לקבל אותה. חבל.. למרות שאישית אני לא בטוח שהיא עצמה באמת ידעה עד הסוף אם היא צודקת או לא, ומשום כך העלתה את האפשרות של תרחישים נוספים, מה שאומר שאם לא הסברת גם אותם - כאילו לא אמרת כלום..

מילא. להבא מן הסתם תדעי כבר להתנהג אחרת, ובסופו של דבר - עצה שלי - סמכי בעיקר על האינטואיציה שלך, והשתמשי באינפורמציה שאת מקבלת רק כהשלמה לאינטואיציה הזו.

בהצלחה!

למעלה