שלום לפורום!
אמא שלי חולת סכרת בשנים האחרונות ובשבועות האחרונים בשל הרעה במצבה היא שומרת הרבה יותר מה היא אוכלת מבחינת סוכר.
מכיוון והיא אוהבת עוגות וקשה לה בלי, ניסיתי לאפות עוגות דלות סוכר בעזרת תחליפי סוכר לאפייה ושמירה על מרכיבים דלי סוכר, אבל לצערי הנסיונות כשלו כישלון חרוץ! השתמשתי גם בסטיביה לאפייה וגם בתחליף לאפייה על בסיס סוכרלוז (שניהם מאושרי אייל) והקפדתי על כמויות זהות לכמויות הסוכר הרגילות במתכונים הרגילים שאנחנו אופים כבר שנים, אבל העוגות יוצאות חסרות מתיקות כאילו לא שמתי סוכר כלל!
האם הפרסום של "כפית לכפית" הוא פרסום שווא? האם צריך לשנות כמויות? האם התחליפים האלה הם בזבוז זמן ואינם עובדים?
באמת שאני זקוקה לעצה ממישהו שמכיר ויודע...
תודה!!
אמא שלי חולת סכרת בשנים האחרונות ובשבועות האחרונים בשל הרעה במצבה היא שומרת הרבה יותר מה היא אוכלת מבחינת סוכר.
מכיוון והיא אוהבת עוגות וקשה לה בלי, ניסיתי לאפות עוגות דלות סוכר בעזרת תחליפי סוכר לאפייה ושמירה על מרכיבים דלי סוכר, אבל לצערי הנסיונות כשלו כישלון חרוץ! השתמשתי גם בסטיביה לאפייה וגם בתחליף לאפייה על בסיס סוכרלוז (שניהם מאושרי אייל) והקפדתי על כמויות זהות לכמויות הסוכר הרגילות במתכונים הרגילים שאנחנו אופים כבר שנים, אבל העוגות יוצאות חסרות מתיקות כאילו לא שמתי סוכר כלל!
האם הפרסום של "כפית לכפית" הוא פרסום שווא? האם צריך לשנות כמויות? האם התחליפים האלה הם בזבוז זמן ואינם עובדים?
באמת שאני זקוקה לעצה ממישהו שמכיר ויודע...
תודה!!