שאלה על אקו-לב ועל ד"ר קינן

תחיצ

New member
שאלה על אקו-לב ועל ד"ר קינן

היום עשינו בדיקת אקו לב עובר ע"מ לשלול בעיות לב בנוסף לק"ב. הממצאים נראים תקינים, אם כי, כמו כל הרופאים (המעצבנים, יש לומר)הוא כמובן סייג את זה שיתכנו ממצאים שלא ניתן לראות, ולכן יש לבוא לבדיקה נוספת כחודש אחרי הלידה. מה זה אומר? שהכל בסדר או שיש משהו שיתכן ואינו תקין? ממש לא בא לי להטרטר עם תינוק קטן לכל מיני בדיקות לא רלוונטיות (בנוסף לטרטורים שהוא בכל מקרה יעבור). עוד שאלה, אני מבינה שבבי"ח אלין בירושלים מטפל בק"ב ד"ר קינן, שבכל נושא ששמעתי עליו אומרים שהוא מומחה ואיש מדהים. למישהו יש ניסיון איתו בטיפול בק"ב? ועוד שאלה קטנטנה להריוניות שכאן ואולי גם למנוסות יותר. אני בתקופה האחרונה מנסה ללמוד את הנושא (כמובן) וגם פונה ליעוץ רפואי כדי להערך בזמן. כל פעם שאני מדברת עם מרפאה מקצועית ומנסה להסביר שאני עדיין בהריון, הם נשמעים קצת מופתעים. או שהם חושבים שאני קצת היפוכונדרית (תחכי שהוא יוולד, מה הלחץ?) או שהם חושבים שאני איזה אמא היסטרית (ואני לא!!! יעידו ילדיי) (אתמול אמרה לי מישהו, נכון שזה ילד ראשון? לא, זה רביעי, אז מה, אני דואגת פחות?). בקיצור היחס הוא די מעצבן. גם אתן עברתן את זה? או שאני פשוט נופלת לידיים הלא נכונות? ושוב

galitdror

New member
בדיקה שגרתית,גם הביקורת אחר הלידה

אם כעת זה תקין, אין סיבה אמיתית לחשש. אכן זאת בדיקה שגרתית לשלילת סימפטום רב מערכתי ויש לערוך ביקורת אחריי הלידה , כפי שאנו עשינו עם יהונתן לוודא שלא פוספס שום דבר. אין מה לעשות, הרופאים אף פעם לא "חותמים" על תקינות מלאה, תמיד ישאר להם המקום לחזור בהם. בהצלחה רבה.

טאניוש

New member
יש לי את כל התשובות בשבילך ../images/Emo4.gif

אוף כמה שזה מעצבן! את בכללית? דר'קינן הוא אורטופד ילדים של כללית (ייתכן ומקבל גם בעוד קופה, לא יודעת). הוא לא(!!!!) מטפל בקלאב פוט. ורופאי מוקד שאמורים לאשר התחייבות למרפאת בית חולים לא(!!!!!) יודעים את זה. לכן בשבוע הראשון אחרי הלידה רצתי כל יום לקופת חולים וביקשתי מרופאת הילדים (שלא הבינה בכלל למה לא הפלתי אם ידעתי על קלאב פוט בהריון) לשלוח עוד ועוד פניות למוקד. אחרי שבוע העברתי את הילד למכבי. אקו לב- משום שלא נשלחת לבדיקה עקב ממצא בלב את לא צריכה להגיע לבדיקה איתו בגיל חודש. הרופא אומר את זה כי הוא חייב להגיד את זה. בהריון ניתן לשלול 95% ממומים בלב, הוא לא יכול להתחייב על 100% ולכן אומר שצריך בדיקה בגיל חודש. תדעי לעמוד על שלך. גם אני נתקלתי ביחס הזה. אמרתי תודה לפחות על זה שלא ייעצו לי להפיל. הסטרית? שיהיה. חייבים ללמוד את הנושא. בהצלחה בהמשך ההריון. את תמיד מוזמנת גם להתקשר.

תחיצ

New member
טאניוש -בי"ח אלין באופן כללי

אני מבינה שבבי"ח אלין כן מטפלים בק"ב בשיטת פונטסי. (זה גם מופיע ברשימה שמנמצאת באתר הזה) האם יש רופא אחר שמטפל בזה? האם את מכירה מישהו שטיפל שם? האם מישהו מכיר מישהו שטיפל שם?

טאניוש

New member
לא, לא מכירה

לא בית חולים, לא רופא שמטפל שם, לא מישהו שטופל שם. אני הופנתי לדר'קינן ע"י הקופה, דר'רובינשטיין (שהיה אז בהדסה וגם עובד בכללית) אמר שדר'קינן בודאות לא מטפל בקלאב פוט. ואם התחיל לטפל בשנה האחרונה, עדיין הייתי מעדיפה רופא מנוסה יותר בתחום.

למעלה