שאלה על אתרי הכרויות לסטוצים וחשיפה?

חבובציק

New member
שאלה על אתרי הכרויות לסטוצים וחשיפה?

ישנם הרבה אתרי אינטרנט וגם אפליקציות בסמארטפון להכרויות סטוצים דסיקרטיים. אבל אני די סקפטי לגבי ההגדרה של דיסקרטי!. מה קורה אם אחד ממכריי גולש גם הוא במקרה באותו אתר הכרויות. הוא יכול במקרה להיתקל בפרופיל שפתחתי באותו אתר.
אני יכול אולי לא לשים תמונה בפרופיל שלי באתר, אך אז הסיכויים שלי למצוא פרטנר יורדים באופן משמעותי.
אשמח לשמוע טיפ מבעלי הנסיון כאן: כיצד אוכל להרישם לאתר הכרויות מבלי שאחד מחברי או קרובי משפחתי יבחין בי במקרה?

MyTruth2015

New member
זה סיכון מחושב

רק אתמול הודיעו כי האתר של אדלי מדיסון נפרץ והם מאיימים לחשוף את כל "הבוגדים למינהם"

ואוו בדיוק בשעה שפירסמת את זה אני גם הייתי באותה ההתלבטות

יש לי פרופיל באתר OKCUPID כבר בסביבות החצי שנה ובגלל העדר התמונה אף אחד לא פונה אלי..
&nbsp
אמרו לי שבאתרים מקבילים כמו אטרף יש אופציה לתמונה חסויה. כלומר שמישהו צריך לבקש ממך אישור לפני שאתה מחליט אם הוא יכול לראות אותך.. וככה הכח הוא בידיך... מעניין אם זה נמצא גם בOK CUPID טוב בכל מקרה אני בינתיים הסתפקתי בלשים תמונה אומנתית (מהארי פוטר) שאני מאמין שמייצגת אותי די טוב.
&nbsp
אם תעלה על רעיון נוסף אשמח לשמוע וליישם!!!!

turangaleela1

New member
אני גם שאלתי את עצמי בדיוק את אותה שאלה

ואז התברר שפשוט מדובר בבוגד, כיוון ולא רוצה להיחשף חשובה לו הדיסקרטיות.

Surrealistical

New member
מה קשור?

למה להניח בכזה בטחון משהו על אדם שאת לא מכירה?
כשהיתי רווקה גם לא שמתי תמונה באתר הכרויות. היו לזה מספר סיבות אבל אחת מהן זה שזה הביך אותי שמישהו שאני מכירה יראה אותי. למה? כי חששתי שזה יתפרש כהוכחה גמורה לכך שאני לא מסוגלת למצוא זוגיות בעולם האמיתי כי אף אחד לא רוצה אותי. הגיוני או לא, זה מה שהיה.
אנשים הם שונים וצריך לזכור את זה כאשר מניחים דברים חסרי בסיס על אחרים.

turangaleela1

New member
אין לי שום בעיה עם הרצון בלחפש

מישהי, אפילו למטרות סקס בלבד באופן דיסקרטי, רק שמהנסיון שלי לרוב זו בגידה. ולא הנחתי הנחות מראש, הבנתי את זהמתגובה אחרת שכתב בשרשור שהתפתח מפוסט זהה בפורום אחר פה. זה הכל.

dori78

New member
ואם מישהו ממכריך יבחין בך - אז מה?

זה רק אומר שגם הוא נמצא שם, לאותן מטרות בדיוק.
איפה הפדיחה?

dory141

New member
אפרופו אנשים שמכירים (ולא לטובה)

מישהי שהייתה בת -זוג שלי (פרק זמן קצר, רובו בשלט רחוק) לפני מספר שנים גילתה שאני באתר היכרויות חינמי ושלחה לי 6 הודעות ביום במשך שבוע. בהתחלה (התחיל לפני פחות מחודש) עניתי בצורה מנומסת ביבשה ואח"כ פחות. כשזה לא עזר, התלוננתי בפני המערכת הבינ"ל של האתר והבהרתי שאני לא מוכן לקבל הודעות מהמטורפת הזאת. השעו לה את המנוי.

dory141

New member
התכוונתי לצורה יבשה

כנראה שזה בגלל שחזרתי משחייה.

למעלה