שאלה על בגדים ועוד

1הירוקה

New member
שאלה על בגדים ועוד

למי שיודע או לא יודע הכי נוח עם הקלאביסטים זה לשים להם אוברול ללא רגלית ועם תיקתקים - שיש נעלים .. עכשיו אנחנו עם ה 20 שעות אבל עדיין לא מצאתי את עצמי בענין הבגדים .. אתם עדיין מלבישים אוברולים כאשר הילד צריך להיות עם הנעלים 20 שעות ? כי אחרתת עם מכנסים שאין להם תיקתקים זה מסובך או שצריך להוריד את הנעלים שזה סתם גוזל זמן ומעצבן .. מה אתם עושים ... הנעלים נראה לי שכבר עוד מעט קטנות נראה לי שהם מידה 15 כל שבוע נהיה שם צפוף יותר ואני הבנתי מהחנות שמחליפים אותם רק בגיל שנה ... אגב יורדים ל 18 שעות אחרי שלושה חודשים ועד גיל ההליכה .. אנחנו נוסעים לטיול בשבועות אשמח עד אז לשמוע תשובות

היי, בקיצור:

כן, עד לא מזמן היינו עם בגדים עם תיקטקים. עכשיו אנחנו עם טיקטקים מזמן השינה בלילה כשאנחנו שמים את הנעליים, ועד 10 בבוקר בערך, שזו הפעם הראשונה שאנחנו מורידים את הנעליים. אוורולים ולא מכנסיים כי מכנסיים צריך להלביש מהראש ולדחוק את הידיים...ואושרי ממש שונא את זה עם הגומי. את הנעליים מחליפים כאשר האצבעות מתחילות להתעגל כמעט אחרי סוף הנעל. בערך כמו בתמונה. תמיד קונים שתי מידות יותר ולא מידה בגלל שהנעל פתוחה מקדימה. את הנעל הראשונה מחליפים אחרי בערך שלושה חודשים. תלוי בילד. אצל בנות, אם אני לא טועה הרגל גדלה קצת פחות מהר. מקוה שזה עוזר.

אותו דבר כמו הישן.

לצערי. בירושלים יש חנות אחת שמוכרת ב 260 ואחרת ב 310. לכי תביני תאוות בצע. ובנוסף להחליף את הזוג הישן בחדש על הנעליים זה עולה כאן עוד 50 ש"ח. ככה בשביל הכיף.

רחליקה1

New member
ירוקתי, טוב לשמוע אותך

מה העניינים? אנחנו עוד שבוע אצל ויינטרוב, מחכה בקוצר רוח להקלה בשעות. מה שלומכם? בעניין הבגדים לא ממש יכולה לעדכן, אנחנו עדיין עם הטיקטקים. ד"ש, דברי איתי.

1הירוקה

New member
לרחלי

לא הספקתי לחזור אליך ויש לי מליון סידורים אנחנו נוסעים לצפון עד שבת אני אתקשר שאחזור ,אגב אני חוזרת לעבודה ביום שלישי אצלנו הכל סבבה מקווה שיורידו לכם גם מענין אם ביולי הוא יוריד לנו ל 18 מאוד מקווה שכן חג שמח

היי מרגריטה,

איך אתם שמים בגדים רגילים עם הנעליים? כל פעם מורידים ת'נעליים להחליף חיתול, להחליף בגד מלוכלך? ספרי, ספרי.
אני כבר מחכה לימים שיהיה בדירה שלנו מספיק חם להסתובב רק עם חיתול. אושרי ממש אוהב את זה.

בגדים

אצלנו בבית ממש חם וכולם מסתובבים כמעט בלי כלום ובחוץ בדרך כלל אני לא מחליפה חיתול כי אין צורך. ובכלל אין לי בעיה להוריד לשניה נעליים כי אני התרגלתי כבר וגם דניאלה לא מתנגדת. אז כולם מרוצים. סליחה על טעויות כתיב. לילה טוב.

היי מרגריטה,

היום אושרי ישן בלילה עם מכנסיים רגילים. זה לא היה קשה מידי לעודד להחליף לו חיתול בבוקר. והוא אפילו לא הוריד לא את הנעליים שמו שתוכנן. אנחנו מנסים עוד לילה. זה בעקבות מה שכתבת. תודה

למעלה