שאלה על בדי סטאר

שאלה על בדי סטאר

שלום לכולם
אני חדש פה, בשיאו של עיצוב ביתנו החדש. אני נהנה מאוד מהתהליך, בעיקר כיוון שאנו מלווים במעצבת פנים מ-ד-ה-י-מ-ה
לפני ימים מספר, הזמנו רהיטים בחנות מסוימת (סלון, פינת אוכל ועוד), ובחרנו להם בדים מהממים ומיוחדים (כלומר, המעצבת בחרה
). מדובר בבדים מסוג סטאר (מספרים 195, 1469, 589). הבחירה נעשתה אחרי שהמוכרת הבטיחה שאלו בדים רחיצים ביותר ("רק תעביר מגבון לח - וזה יורד
"). נדמה לי, שליד דגם הבד, הוסיפה המוכרת: "שכטר". אחרי ימים אחדים, מתקשרים אליי מן החנות ומודיעים לי כי אין את הבדלים האלו במלאי, ובכלל - הם ממש ממש לא רחיצים. אני די עצבני, אבל גם מבולבל: האם הטעות נעשתה בתום לב, ובאמת הבדים אינם רחיצים, או שמא זהו רק תירוץ כדי לא להזמינם במיוחד עבורנו לסלון קטן
האם מישהו מכיר את הבדים הללו
אשמח לכל עצה או הערה...
ארנון

liatedel

New member
אני מכירה שכטר

שלום ארנון, גם אני בשיאו של עיצוב ביתנו החדש. אני לא מכירה בד מסוג סטאר אבל אני יודעת שהרפד שלנו מכין לנו ריהוט לסלון המרופד בבד דמוי עור של שכטר שלטענתו הוא לא נשרט (יש לנו חתול שמאוד אוהב לשייף את ציפורניו על הרהיטים)וממנו הבנתי ששכטר זה שם של החברה (אם אני לא טועה הם יושבים ברח' הרצל בדרום תל אביב). מה שאני מציעה לך לעשות זה להתקשר לחברה עצמה ולהתייעץ איתם לגבי סוגי בדים רחיצים ולראות מה הם אומרים (אם הם מזכירים את סטאר תשאלו שאלות כאילו לא שמעתם על הבד הזה קודם) יכול להיות שאולי תוכלו גם להזמין ישירות מהם ולא להיות תלויים בחסדיהם של חנות מסויימת.

למעלה