שאלה על בחונטוס בת"א

• פותח הנושא myid
  • פורסם בתאריך

myid

New member
שאלה על בחונטוס בת"א

איזה מקום כדאי להזמין באולם? שורות ראשונות לראות את האצבעות של דייוויד או בשורות האחרונות להתרשם ממיומנה? אשמח להמלצות ממי שהיה בהופעה שם. יום נעים!

YulaShpil

New member
לפי דעתי - אמצע ואחורה

כדי להתרשם מכל הבמה במלואה, ומכל האולם בכלל, ולא רק מהמופיעים על הבמה.

שלידודי

New member
אנחנו הינו מאחור וגם בשורה הראשונה

אני חושבת שמשורה חמישית באמצע זה מצויין גם בשורה עשר עדין מרגישים את הכייף אבל ראשונה ושניה זה הופעה מסוג אחר הנפח של המופע הוא שונה . העיקר שהולכים. תהנו

myid

New member
שאלה על האולם בת"א

זה משנה אם יושבים ממש בצד או באמצע? תודה

handlessman

New member
את האמת, די...

בגלל שזה האולם של מיומנה, ויש להם שם כבר את כל הציוד והאפקטים מוכנים, אז כמובן שהם משתמשים בהם, למשל שפתאום מופיעים שני אנשים בשתי גומחות בקירות שבצדדים ונושפים במין צינורות ענקיים כאלה... אז אם יושבים בצד, אז קשה קצת לראות מה הולך שם...

myid

New member
קניתי

שורה אמצעית מקומות די בצד - תודה לכולם! הייתי בהופעה במצדה בסוכות - איזה יופי! פעם ראשונה, היה יפה אבל מופנם מדי לטעמי (אחרי שהתרגלתי ל-JERUSALEM SALSA BAND מ-"מתחיל לנשום"...
)

myid

New member
אה, ההופעה בשישי בלילה...../images/Emo13.gif תודה

myid

New member
יש! הייתי בבחונטוס ו...

פשוט מדהים ומקסים, לא יודע איפה להתחיל. איחרנו קצת אבל יצא לא רע כי ישבנו בשורה ראשונה בקצה הימני - קרוב מאד לכולם. אני חולה על קצב סוחף ומתוחכם, ויש להם את זה חבל על הזמן. אני חולה גם על עיבודים מוזיקליים מתוחכמים ומפתיעים, והיה את זה גם - קטע מדהים ואז מעבר מפתיע לשירף, למשל לפני 'ברקים ורעמים'. הומור טוב, נגן כלי ההקשה המצויין שניגן איתם, ועוד. --מאד-- אהבתי את הקטע של המתופף שניגן על הכד יחד עם המיומניסט(?
) שניגן איתו בחבית המים - ממש דואט של וירטואוזיות. ואיך לעזאזל יש שם 2 כנריות שנראות מדהים, רוקדות חבל"ז ומנגנות יפה מאד? מה זה?!! כנראה שאם אתה לא מצטיין ב-5 תחומים לפחות אל תיגש לאודישן של מיומנה - םה ממש מוכשרים מאד בכמה תחומים. בקיצור - אשמח לראות שוב. יש למישהו כרטיים זולים?

glitter8

New member
אחלה!

הקטע של הכד עם המים הוא גם קטע מהחביבים עלי והוא בא כהקדמה ל"גלויה מצוירת", שיר מתוק שלעצמו... ואגב- כולם שם מיומניסטים, גם המתופף, אפילו דיויד כבר נהיה קצת "מיומניסט.." בהשוואה להופעה שראיתי לפני כמעט שנה, הוא כבר ממש נראה חלק מהם... -לגבי כרטיסים- תסתכל בלוח האירועים- יש פרטים לגבי הופעות מוזלות.. ובפעם הבאה-בלי איחורים בבקשה...איך אפשר לפספס דקה אחת מהמופע הזה?? ממש חבל....חוצמיזה,תתאר לך איזה ריכוז הרקדנים צריכים בשביל מופע כזה ואני בטוחה שקהל שנכנס לאחר שהמופע מתחיל, יכול מאד להפריע למי שנמצא על הבמה... ומה עניין האודישנים? יש לך כוונות להצטרף למיומנה?

myid

New member
הממממ.... ../images/Emo13.gif

חשבתי שהמתופף הוא היחידי שלא רוקד שם, אני גם מכיר אותו מהופעה מוזיקלית אחרת עוד קטע שהרס אותי זה כשיש את שורת הארגזים על הרצפה וכולם מתופפים עליהם, בא הבחור, עושה סלטה לאחור לתוך השורה ומתיישב בינהם וממשיך איתם כאילו כלום - גדול. כוונות להצטרף למיומנה? הלוואי והייתי מרגיש שאני מתאים לזה. אני רזה ובכושר אבל אין לי כרגע קואורדינציה או יכולת תיפוף ברמה שלהם או אפילו קרוב. היה ערב ממש מקסים ואיכותי.

glitter8

New member
אני דווקא לא הכרתי את המתופף

שאלתי את עצמי מאיפה הוא נחת פתאום.. איפה ראית אותו קודם? מוכשר בטירוף!!

למעלה