שאלה על בחורות ...

fishey

New member
שאלה על בחורות ...

המצב הוא כזה : הייתי באיזה מקום במיסגרת העבודה ופגשתי מישהי שגם עבדה (לא איתי )באותו מקום דיברנו וקישקנו קצת ובדיוק שהיא הלכה ממש לא הייתי יכול לדבר ולהגיד שלום אז נתתי לה כרטיס ביקור ואמרתי לה שתתקשר . האים אתם חושבים שהיא תתקשר ? וסתם ככה בד"כ בנות מיתקשרות אים משאירים להם את המיספר ?

תלוי איזה רושם השארת עליה....

אם היית מספיק נחמד,מסקרן וחביב (אם נראה לך שהיא הייתה מעוניינת - יש למה לצפות. אם לא- אז נסה ליצור קשר נוסף- להתרשמות מחודשת וטישטוש הרושם הראשוני. אם גם זה לא עובד - אז רד מזה! אבל למה פסימיות?!?!?- חכה יום יומיים שלושה...

flowers girl

New member
אממ..

זה ממש לא משהו קבוע. תלוי מה היא חשבה עליך, מה היא רוצה להשיג ממך ומה היא חושבת שאתה רוצה להשיג ממנה.

free soul

New member
זה מוזר..

היית צריך לדבר איתה, לפחות להגיד לה שלום... כדיי שיהיה תקווה קטנה שתרים אליך

אורית15

New member
מממ

שאלה טובה:) אני לפחות, הייתי מתקשרת אם זה נראה שאתה גם מעוניין, ולא השארת רושם סנובי כזה "אין לי זמן.. תנסי להתקשר, אולי אני יתפנה בשבילך.." אבל אם הלך טוב, רוצים שניכם לשמור על קשר, למה לא?!:) אף פעם לא יצא לי שמישהו ייתן לי את המספר שלו, אבל הייתי מתקשרת

אמממ.......:)...בד"כ...

בנות לא מתקשרות שמביאים להן מספר... אלא אם..זה מישהו שהן רצו כבר הרבה זמן.. תמיד עדיף לקחת מספר מבחורה שרוצים ולא לתת...(;...

כי...אנחנו בד"כ ככה..בכל אופן אני..

אין לזה כל כך סיבה... אולי בגלל שאני אוהבת להיות מחוזרת.. ובגלל זה אם באמת נראה לי הבחור אני אביא לו מספר שיפנק אותי.. ואם הוא לא..אז בשביל להיפטר ממנו אני אקח את המספר שלו לפחות כדי שיעזוב אותי.. מה לעשות..חח...(:)

black side

New member
אה טוב..

אין לי בעיה שהוא יביא לי את הטלפון ואני אתקשר בשביל החיזור? החיזור לא מתבטא רק בלהתקשר אם הוא הראה שהוא מזפיק מעונין בי כשדיברנו, אז למה שאני לא אתקשר?! וסתם עלה לראש.. מסכנים הבנים שהם בתפקיד של לחזר אחרי בנות (או בנים) בנים, לא מפריע לכם להיות בתפקיד המחזר כל הזמן? או שלפחות מצפים ממכם להיות בתפקיד הזV?

זה מתחיל מזה...ברור שלא ממשיך...

ובטחחחח שלךא התכוונתי להיות בתפקיד המחזר כל הזמן.. אבל לפחות בהתחלה.. ברור שיחס גורר יחס...!! :)

אורית15

New member
כל אחד איך שהוא אוהב

אני הרבה פעמים בתפקיד המחזרת מההתחלה וזה לא נראה זלזול, או שהוא פחות רוצה אותך או משהו אם הוא מביא את המס' טלפון שלו.. אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח;)

yonuchka

New member
זה תלוי בבחורה...

אם להגיד לך את האמת, התשוב אינה חד משמעית... כמו שיש בחורים שלוקחים מספר טלפון ולא מתקשים ככה יש גם בחורות.... אני אישית תמיד נותנת את המספר שלי, אבל לפני כמה זמן החלטתי לקחת את המספר מהבחור, לנוחיות שלי בלבד. וגיליתי שהמצבים משתנים... ואתה יודע מה? זה לא תמיד קשור לרושם שעשית על הבחורה! אולי עשית עלייה רושם מעולה אבל היא איבדה את המספר, או שפשוט יש לה כעכשיו בעיות אישיות, והיא תרצה להתקשר בעוד כמה זמן... אל תיקח ללב.... אם היא לא תתקשר אז כנראה שזה לא נועד להיות....

למעלה