שאלה על בייבי סלקום

ashomer

New member
שאלה על בייבי סלקום

זה הכינוי שלי ל3320 למי שלא זוכר. מישהו פה זרק משהו על זה שהפסיקו למכור אותו זמנית? זה נכון? אריאלה?

m e i r

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo127.gif

זה באמת טירוף להצטרף לסלקום, היום עם הדילים שבפלאפון ובorange. אני מבין שבפלאפון יש את יתרון שבGONEXT (אם כי גם מאורנג´ אפשר לגלוש שם) ובorange את היתרון של שירות לקוחות ושירותי sim center (ולמי שטס לחו"ל, GSM) אבל איזה יתרון משמעותי יש בסלקום?

green eyes

New member
ממש לא נכון! בסלקוםפון הפסיקו למכור

אני רכשתי אותו היום במרכז שירות ולאחר מכן שהתקשרתי לסלקום פון הם אמרו שהם לא מוכרים אותו יותר ,רק מה שיש במלאי,והפעם לא רצו להגיד לי למה. אז אולי את תסבירי לי מה לעזאזל קורה פה???

m e i r

New member
אתה מתכוון ברצינות?

אתה חושב שאם יש בעיה אמיתית במכשירים שנמכרים, היא תגיד לך?

idan3k

New member
ברור שלא, סלקום לא הוגנת!

אורנג´ שלא כמו סלקום גילתה תקלה פיצפונת ב3310 והבטיחה ללקחותיה להחליף להם את המכשיר (לא לעדכן את הגרסה, להחליף את כל המכשיר) כשתצא גרסה חדשה - היא לא הפסיקה במסתוריות למכור אותו, רק נפטרה מהמלאי שיש בדוכנים - מכרה סחורה פגומה ולא מכרה תירוצים מפוברקים למי ששואל... ואני בטוח שסלקום תגבה מהלקוחות תשלום עבור תיקון המכשיר (אם אין להם אחריות/ביטוח משלים מושלם שלם - למרות שזאת אשמתם)

1אריאלה

New member
תפסיקו לקשקש

מישהו זרק פה איזו שטות על תקלה שאין בכלל וכבר הגעתם לשאלה אם יחליפו את המכשירים..... אני מציעה לכם להיזכר בסידרה הקלוקלת של T 28......

oleg_kh

New member
עידן, זכור מה שאני אומר לך

אורנג´ לא תחליף לאף לקוח את ה-3310 שלו. כל מה שהם התחייבו זה עדכון גירסא. אלא אם יש לך איזה מסמך חתום ומאושר ע"י אורנג´ אז יש לך גב לדברים. אבל אורנג´ לא מחליפה שום מכשירים.

idan3k

New member
זה מה שמישהו כתב פה בפורום, זה לא

קשור אליי וגם לא עקרוני... לא רק שאין לי 3310 עם תקלה, אין לי בכלל 3310 ולא נוקיה

oleg_kh

New member
אז לתשומת לב הציבור הרחב...

שלא יהיו לכם\ן תקוות שווא.

מ ס ט י ק

New member
אני אמרתי שיחליפו מכשירים

כי לי אמרו שיחליפו מכשירים, ככה אמרו לי בשירות לקוחות של אורנג, בעקבות הבאג שיש לי במכשיר 3310 למרות שזה באג שמסתדר עם עושים משהו, רשמתי כבר מה הבאג, אין לי כוח לכתוב שוב. תסתכלו אחורה..

eranavni

New member
אתם טועים

דוקא אורנ´ החליפו לי מכשיר 3310 מקולקל ואת המכשיר בכלל קניתי בחו"ל והאחריות שלו לא תקפה בארץ המכשיר לא היה בעברית ועכשיו הוא כן אז כל מי שאומר שאורנג´ לא עושים את השירות הזה שיבדוק טוב כי לי הם עשו ומה אתם מתייחסים לאריאלה הרי היא עובדת בסלקום ברור שהיא תגיד דברים רעים על אורנ´

oleg_kh

New member
איזה בולשיט !!!

הבאת מכשיר מחו"ל תקול ואורנג´ הביאו לך מכשיר זהה בחינם?! רוצה תוכנית בערוץ 10??? כי יש לך אחלה בדיחות!

eranavni

New member
טוב אני אומר עובדות

מי שרוצה להאמין שיאמין וזה שלא ראית אותי נו אז מה אז עכשיו החלטתי להצרף לפורום בעיה שלך

oleg_kh

New member
ואני מבקש

לא לרדת על אריאלה כי עד עכשיו כל המידע שהיא מסרה הוא מהימן להבדיל ממך שאותך גם לא ראיתי בחיים שלי מקודם בפורום הזה.

מ ס ט י ק

New member
אולג.. לי אמרו שיחליפו לי מכשיר מתי

שיהיו מכשירים מעודכנים, ואמרו גם שיחליפו בחינם.. התקשרתי לשירות לקוחות שלהם.

eranavni

New member
על פי מה

על פי מה אתה קובע שהנתונים של אריאלה נכונים יש לה או לך הוכחות?

m e i r

New member
eranavni ברוך הבא

אל תכעס ידידי. העיקרון פה במקרים מסוימים, הוא שאם מישהו אומר עובדה שפוגעת בחברה אחרת, גם אם העובדה נכונה לחלוטין, יקפצו אוהדי, או, סביר יותר להניח, עובדי החברה ויאשימו את הכותב בשקרים. לראיה, ראה מה שקרה כשאמרתי שאני לא מרוצה מהיחס של סלקום אליי כלקוח, וראה מה שקרה כשהתייחסתי (עובדתית בלבד!!) לפרסומת של פלאפון בסוף השבוע האחרון.

למעלה