שאלה על בישול בשר בתבשיל (פרסי)
יש תבשיל בשם חורש סאבזי שצריך לבשל בו בשר כמה שעות איזה בשר מתאים לזה? שימו לב, יש הגבלות: שלא יהיה שומני וגידי מידיי שלא יהיה קשה אחרי בישול ממושך שלא יהיה שרירי מידיי בקיצור - טעים כמו אצל סבתא פרסייה (שהלוואי שהייתי מכירה אחת כזו... ) המחיר הפעם לא מהווה בעיה כך שאל תשלחו אותי לקנות את הבשר הכי זול תודה
יש תבשיל בשם חורש סאבזי שצריך לבשל בו בשר כמה שעות איזה בשר מתאים לזה? שימו לב, יש הגבלות: שלא יהיה שומני וגידי מידיי שלא יהיה קשה אחרי בישול ממושך שלא יהיה שרירי מידיי בקיצור - טעים כמו אצל סבתא פרסייה (שהלוואי שהייתי מכירה אחת כזו... ) המחיר הפעם לא מהווה בעיה כך שאל תשלחו אותי לקנות את הבשר הכי זול תודה