שאלה על בישול בשר בתבשיל (פרסי)

Tula1

New member
שאלה על בישול בשר בתבשיל (פרסי)

יש תבשיל בשם חורש סאבזי שצריך לבשל בו בשר כמה שעות איזה בשר מתאים לזה? שימו לב, יש הגבלות: שלא יהיה שומני וגידי מידיי שלא יהיה קשה אחרי בישול ממושך שלא יהיה שרירי מידיי בקיצור - טעים כמו אצל סבתא פרסייה (שהלוואי שהייתי מכירה אחת כזו... ) המחיר הפעם לא מהווה בעיה כך שאל תשלחו אותי לקנות את הבשר הכי זול תודה
 

Tula1

New member
ותוספת לבקשה שלי:

הבישול הוא לא בתנור אלא על הגז הבשר לא חייב להיות מוכשר, אבל חייב להיות בקר
 

prizman

New member
דווקא לזה

לא זקוקים לחלקים יקרים, שריר הזרוע או צלי כתף יתאימו. כמובן שעדיף להשתמש בטרי אבל ניתן להשתמש גם בקפוא לא מעובד ולא מוכשר, רק להקפיד להפשיר באיטיות במקרר.
 

prizman

New member
אצלנו בעדה

יש לבשר שמות, לא מספרים
 

צלשף

New member
שריר הכי מתאים לתבשיל והכי חשוב

להוסיף את כל סוגי הירק השבלילה( עלי החילבה) קראט( שהוא למעשה ביבי פרסה) נענע כוסברה פטרוזיליה שמיר סלרי ולימון שחור אם תרצי יש לי מתכון
 
למעלה